Партньор на Проватон
 Урок за перфектната целувка… по врата

Урок за перфектната целувка… по врата

Сподели в

Начина и мястото, където целувате жената, разкрива чувствата ви към нея. Понякога мъжете омаловажават целувките, но е важно да знаете, че жените обичат тази интимност. Целувката говори за вас като любовник. Лошата целувка може да унищожи всяка надежда за преминаване на следващо ниво… Ако ме разбирате! Целувките могат да бъдат много и навсякъде, но най-магическа сила над жената има целувката по врата.

Резултат с изображение за kiss neckПричината, жените да обичат толкова много да бъдат целувани именно там е това, че по врата има много нервни окончания, които буквално активират хормоните, които предизвикват онова прекрасно чувство.

Докосването, галенето, диханието, разкриват такива чувства, които нито една дума не може да изрази. А целувката по врата, заема челно място и има способността да отведе жената в друг свят. Свят на нежност, романтика и очарование.

Резултат с изображение за kiss neck
Не си мислете, обаче, че е толкова просто: Муа и ‘айде! Целувката по врата си има “майсторлък”. Нека проведем един кратък урок за перфектната целувка:

1. Погалете я с пръст по врата. Това ще предизвика тръпки по гръбнака й, а когато поставите устните си на врата й, и да иска – няма да може да се противопостави на целувката.

2. Както казахме вече, шията и областта около нея, е особено чувствително място. Трябва да разберете, кои части са най-чувствителни. Това обикновено са: гърлото, раменете, ключицата, лявата или дясна част на врата. За най-добър “ефект”, минете първо през нейните устни с мека и нежна целувка, целунете я по ключицата и бавно преминете към извитата част, която се свързва с рамото.

Резултат с изображение за kiss neck 3. Сега е моментът да й “дишате във врата”. В нааааай-добрия смисъл! Нежните дихания, създават неповторимо усещане.

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *