Партньор на Проватон
 В колко часа са най-страстни жените?

В колко часа са най-страстни жените?

Сподели в

В мащабно проучване, обхванало 2300 жени и мъже и поръчано от сайта за сексиграчки Love honey,  е установено с точност до минута кое е предпочитаното от тях време за секс. Изследването установило, че пиковете в либидото на мъжете и дамите се разминават с повече от 15 часа.

Женисе се оказват нощни птици, когато стане дума за предпочитано време за секс, докато мъжете са по-изкушени в ранните сутрешни часове, пише “Дейли мейл”. При това разминаване в пиковете на страстта, не е изненадващо, че понякога двойките се чувстват неудовлетворение от своя сексуален живот.

Въпреки напрегнатия ден в офиса и домакинската работа, която ги очаква след след това, женита биват най-страстни между 23 и 02:00 часа. Представителите на силния пол пък са най-предразположени към секс сутринта в отрязъка между 06:00 и 09:00 ч.

Проучването установило още, че 86 на сто от жените и 63 на сто от мъжете са имали за партньор половинка, с която времето на страстта им се е разминавала. Едва 11 на сто от представителките на нежния пол доверили, че обичат сутрешния секс. А се оказало, че са само 16 на сто от мъжете предпочитат да правят секс в нощните часове преди заспиване.

източник: mila.bg

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *