Партньор на Проватон
 Нова изненада от Варна разтърси музикалната сцена (СНИМКИ/ВИДЕО)

Нова изненада от Варна разтърси музикалната сцена (СНИМКИ/ВИДЕО)

Сподели в

Съвсем неочаквано млад изпълнител от Варна дебютира с продукция, достойна за най-големите музикални телевизии.

Танци, еротика, страст, цветове и изключителен стил, съчетан с най-модерното звучене в музиката на младите. Светослав Стойчев с псевдонима Da Prime показа нещо уникално и различно. Хибрид с модерно и различно звучене, който може да провокира интереса на младите, но и да нажежи до ярост най-активните хейтъри.

Интересното е, че продукцията няма нищо общо с редовните заподозрени. Продуцентският екип се е погрижил клипът да е обезпечен с водещи модели и експерти от много високо ниво. Видимо се отличават елементите на еротична хореография, водени от световноизвестния Александър Манчев. В клипа участват няколко стилисти и хореографи, от които най-популярна е Индира Касимова, която от дълги години работи съвместно с Графа.

Идеята за създаването на песента възниква през пролетта на 2018 г., когато Светльо се обръща към продуцента Георги Костов. От идеята до реализацията минава доста време, но Светльо е упорит и не се отказва. „Постарахме се да разберем младежа. За мен тази музика в началото беше непонятна, но трябва да дадем път на младите под 20. Стандартните изпълнители и техните протежета са изчерпани. Короната им се клати стабилно. Слушаме едно и също вече много години. Единственият сериозен пробив беше на Гери-Никол. Време е и за момче. Взели сме филмов режисьор, най-добрия българин в Европа за еротика, най-добрите хореографи, камери, костюми, сцени. Правим го за всички, за всички тези, които харесват и тези които не харесват” заявява продуцентът.

източник: novavarna.net

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *