Партньор на Проватон
 Светът се побърка по Kiki, но се оказа, че това може да отнеме живот (ВИДЕО)

Светът се побърка по Kiki, но се оказа, че това може да отнеме живот (ВИДЕО)

Сподели в

Е, признавам си, просто исках да привлека внимание. В общи линии, ако внимаваш достатъчно, няма какво да застраши здравето ти. Напротив. Може да сметнем, че това танцово предизвикателство е дори здравословно. Движение, забавление, какво по-хубаво? Да не говорим за многото несполучливи видеа, до преди да се получи желаното. Определено стават доста комични и забавни, предизвикват смях, а смехът е здраве. СетИхте ли се?

 

Излязоха вече няколко клипчета, които са доста добре монтирани и имитират как по време на танц по средата на улицата, танцуващият бива премазан от автомобил. Със сигурност много, не са обърнали внимание на това и са сметнали този вид клипчета за поредната глупост. Всъщност тези видеа са монтирани с послание. Точно, за да се избегнат такъв вид трагедии.

 


Доста реално, нали? Под видеото за щастие има уточнение, че това не действителен случай. Пояснението гласи, че клипът е направен, за да повиши осведомеността за опасностите от присъединяването към това “врисуно предизвикателство”.

 

Ка́трин Арейби

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *