Партньор на Проватон
 Луксозни хотели в нищото

Луксозни хотели в нищото

Сподели в

Планетата ни може да се похвали с изключителни природни кътчета – разнообразни и завладяващи. Понякога на човек му се иска не само да посети природата, но и да прекара известно време в нея, буквално да заспива и да се буди сред природата. За съжаление, преживяването да си опънеш палатка насред гората, няма да осигури удобствата, които могат да предложат тези луксозни хотели:

Mashpi Lodge

Тази луксозна вила се намира буквално в нищото, в дъждовната гора на Еквадор. Районът е до голяма степен недокоснат.


Гостите могат да се насладят на луксозни и все пак екологични стаи и заведения от световна класа. Вилата предлага невероятната възможност да се събудиш с неповторима гледка към гората, през огромните френски прозорци и да наблюдаваш флората и фауната на региона.
След изморителен ден на туризъм или плуване във водопади, гостите могат да се насладят на великолепна Еквадорска кухня в луксозния ресторант.

 

Qasr Al Sarab Desert Resort by Anantara

Този луксозен хотел е като мираж в легендарната пустиня Руб ал-Хали. Разполага със 140 стаи, 14 апартамента и 52 вили. Като всяка вила разполага с басейн.


Резортът дава възможност на гостите си, да се потопят в древни арабски традиции – традиционен марокански хамам, маски за лице и масажи с арабски олиа.


Не са за пропускане пустинните преживявания като сандбординг или разходка с камила.
Дори и да е далече от голям град, хотелът осигурява космополитна атмосфера на своите гости.

Ка́трин Арейби

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *