Партньор на Проватон
 Мистичната сила на мъжката дума

Мистичната сила на мъжката дума

Сподели в

Както е известно, жените са по-емоционални. Вечно мислят за нещо, разиграват филми и роли в главата си. Приемат проблемите като по-мащабни и това ги кара да страдат повече от мъжете. Като цяло се оказва, че всичко идва от ума. Прекалено многото анализиране на ситуации, определено не води до усмивки. Но това е! Това е жената – все някой трябва да мисли все пак! 🙂

Хората обикновено се страхуват да бъдат сантиментални. Всъщност страха идва от това да не бъдат “осъдени” за това, че страдат. Доста често се случва при мъжете да правят тази грешка. Когато една жена плаче, тя има нужда просто от топлината на партньора си. Прегръдка, ласки и най-важното – топла дума. Онзи разговор на “големият закрилник” с “малката и беззащитна”.

Това е най-голямата сила и може би единствената, която е способна да успокои жената.

В такива моменти, мъжът трябва да позволи на жената да говори, без да й дава съвети, без да я учи. Както вече говорихме, чрез сълзите, жената се освобождава от отрицателни емоции. Подкрепата на мъжа е най-важната в този процес на “пречистване”.

Не е от особено значение дали ще я разберете. Основното нещо е топлината, която ще й дадете, обичта, с която ще напълните сърцето й, за да измести мъката, която се е настанила там. Без интимност, този процес не е нищо.

Ка́трин Арейби

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *