Партньор на Проватон
 Разходки с ветроход „Калиакра“ организират дни преди празника на Варна

Разходки с ветроход „Калиакра“ организират дни преди празника на Варна

Сподели в

Традиционно в седмицата на Варна един от най-бързите и красиви ветроходни кораби в света предлага на жителите и гостите на града от 10 до 15 август 2018 г. да преживеят един романтичен час и половина във Варненският залив, научи Moreto.net.

На борда на Учебно Ветроходният Кораб „Калиакра“ туристите ще имат възможност да беседват с екипажа и да научат повече за множеството победи на ветрохода в гонките на престижните международни регати “TALL SHIPS” по целия свят.

Планираните разходки с ветрохода са от 17:00 часа всеки ден в периода от 10 до 15 – ти Август. Цените са 15 лв. за дете до 14 г. и 25 лв. за възрастен. Продажба на билети стартира един час преди обявените часове и се извършва на борда на кораба. Максималният капацитет е 85 човека и билети се продават до изчерпване на свободния капацитет на кораба.

Специалното нощно излизане на Калиакра е планирано за 15 август 2018 г. Пасажерите на борда ще се насладят от Варненският залив на пищнатата заря над Варна по случай празника на града. Планирано е кораба да напусне пристанището около 22:00 часа на 15 – ти Август. Цените на билетите са 30 лв, а продажбата им стартира от 21,00 часа и се извършва на борда на кораба.

източник: moreto.net

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *