Партньор на Проватон
 Потресаващ трейлър на снимания в България „Hunter Killer“ с Джерард Бътлър и Гари Олдман

Потресаващ трейлър на снимания в България „Hunter Killer“ с Джерард Бътлър и Гари Олдман

Сподели в

Напоследък свикнахме да гледаме Джерард Бътлър из групите за забелязани моменти в София, докато стотици досадници го правеха див, само и само да се снимат с него по джапанки и накапани с бира потници. Вече не можем да преброим колко точно филма засне Бътлър у нас, но всеки един от тях може да се похвали единствено с негативи. Hunter Killer не прави изключение.

Още на ниво първи трейлър е ясно, че дори Гари Олдман не може да спаси положението. И докато Олдман има навика да се снима и в такива филми, докато междувременно печели награди „Оскар“, за Бътлър очевидно краят е настъпил. Hunter Killer е изтъкан от клишета и го заявяваме смело, без още да сме го гледали. Вижте първите кадри и преценете сами:

Филмът се базира на книгата Firing Point на Джордж Уолъс и Дон Кийт, а режисьор на филма е Донован Марш. Достатъчно интелигентната ни публика вече трябва да значе, че американски подводничар попадна на руска заплаха в Баренцово море, като междувременно ще спаси отвлечения руски президент и ще предотврати трета световна война.

Премиерата на Hunter Killer e насрочена за 26 октомври тази година. Прогнозираме провал в световния бокс офис и успех в българския.

източник: popcornmovies.com

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *