Партньор на Проватон
 В събота вечер всички правят секс

В събота вечер всички правят секс

Сподели в

Събота е най-хубавият ден от седмицата за работещите по пет дълги дни преди това. И като най-хубав ден, за него запазват най-хубавите занимания – излежаването до късно, четенето на книжка, разходката и…секса.

Оказва се, че най-много двойки правят секс именно в събота – 44% от всички запитани, следват неделя и петък с по 24 и 22%.

Най-интересното от проучването, проведено от магазин за секс играчки в Англия е, че двойките избират не само един и същи ден, но и приблизително еднакъв час за правене на секс със стотици други двойки. И този час е точно 7:37 вечерта.

Следва романтична вечеря вкъщи, често поръчана по телефона, и съвместно гледане на филм.

„7 вечерта обаче не е времето, в което ни се прави най-много секс. Най-много желание за близост двойките изпитват в ранния следобед – към 16:30, но трудно успяват да се организират за интимни отношения преди 19 часа“, разказват авторите на проучването.

Анкетата показва още, че сексуалният живот като цяло на всички е непрестанна борба между желание и възможност, пише edna.bg. Една четвърт от хората искат да правят секс най-вече към 10 ч. сутринта. Тогава обаче всички са на работа и на почти никого не му е до това.

От сезоните най-любим за секс е лятото, най-малко предпочитан – есента.

Ето и още секс-факти, излезли наяве от проучването на компанията:

– 62% от двойките имат специален ден за секс от седмицата

– Половината от хората са толкова заети, че буквално вписват деня за секс в тефтера със задачите си

– 6 от 10 двойки си запазват стая в хотел, за да се отдадат необезпокоявани от никого на интимности

– Най-много секс играчки се поръчват в понеделник, в 9.40 вечерта, защото нетърпението да си получат поръчката помага на хората да преминат през работната седмица, за да стигнат до любимата събота, в която да опитват новите си придобивки.

 

източник: fakti.bg

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *