Партньор на Проватон
 Тези пози ви държат далеч от оргазма

Тези пози ви държат далеч от оргазма

Сподели в

Всички се питаме кои са позите, в които ще изживеем най-разтърсващия оргазъм в живота си, но рядко се замисляме какво ни пречи да го изпитаме. А този въпрос не е по-малко важен.

Знаем, че за да почувства една жена върховно удоволствие, то по време на акта трябва да има стимулиране на някои точки освен обикновеното проникване. Най-важната от тях е клиторът, а в някои пози заигравката с него е много по-трудна. След кратко проучване в мрежата установихме кои са тези пози и признаваме, че останахме учудени, защото това са най-разпространените секс позиции:

На лъжичка

Да, тази поза ни гарантира близост и нежност, но не и оргазъм. Тя не е от най-лесните за изпълнение, а освен това проникването не е достатъчно солидно, за да докара по-мощни усещания.

Мисионерската

Е, не! Всички правим секс в мисионерската. И това е съвсем логично, защото тя е лесна за постигане и осигурява добро проникване. Само че носи много по-голямо удоволствие за мъжете, отколкото за жените. Причината е в това, че при нея няма контакт с клитора.

Правият секс

Вълнуващо е, но една жена трудно би стигнала до оргазъм в изправено положение. Освен това се изисква пластичност и устойчивост, за да можете да изпитате силни усещания, когато сте стъпили на краката си или когато партньорът ви е вдигнал във въздуха.

Странните пози от порното

Някои неща трябва да си останат само в порното. Всички сложно изглеждащи пози, в които актрисите сякаш умират от удоволствие, всъщност са илюзия. Снимачният екип прекарва часове наред, за да може сексът пред камерата да изглежда перфектен и екстремно възбуждащ. Освен това, всичко е въпрос и на ъгъла, под който е заснета дадена поза.

Ездачката

Прекрасно е усещането, че владеете положението и че можете да се развихрите като тигрица. Само че трудно бихте стигнали до оргазъм, практикувайки я. Причината отново е недоброто стимулиране на клитора.

източник: woman.bg

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *