Партньор на Проватон
 Безплатни програми за млади хора организират във Варна

Безплатни програми за млади хора организират във Варна

Сподели в

От 25 юли до 15 октомври т.г. във Варна организират безплатни програми за младежи от 15 до 29 години. Проектът “Дигит@лно общество на младите варненски иноватори“ се реализира с финансовата подкрепа на Община Варна, „МЛАДЕЖКИ ПРОЕКТИ – 2018”.

Основната цел е насочване на младежката енергия към усвояване на нови знания и умения. Предвидени са програми по лидерство; мениджмънт; дигитална култура и фотография.

Ще се проведат интерактивни игри, лекционни и практически занимания. Предвидени са и уроци на открито с посещения в утвърдени фирми, срещи с представители на различни сектори.

Младите участници ще имат възможност да получат много нови знания, да се включат във фотографска изложба. Ще им бъде предоставена възможност и да споделят своите идеи и виждания за развитието на младите хора пред обществеността, чрез участие в кръгла маса и публични обсъждания.

Период на провеждане е от 01 юли до 15 октомври т.г. Всички дейности по проекта са безплатни за включилите се. Крайният срок за кандидатстване за участие е 15 август.

 

източник: varnautre.bg

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *