Партньор на Проватон
 Не пропускай този секс за нищо на света

Не пропускай този секс за нищо на света

Сподели в

*До всички жени, които някога са си мислили “ Да преспя ли с него или не?”

Има неща за живота, които няма да прочетеш в нито един учебник. Тях трябва просто да ги научиш сама. Да ги опиташ. Да им се насладиш… И едно от тях е хубавият секс. И тук изобщо не става въпрос за мъжа, с когото ще прекараш остатъка от живота си. Не! Този е нещо много повече. Той е всичко, което не си искала да срещаш никога в живота си.

Обаче точно в този момент те гледа от другия край на бара. А барът е до морето и морето е до бара. Той е седнал край рояла и пие кротко от любимото си уиски. И ти вече много добре знаеш, че само след няколко часа ще си гола в прегръдките му. Всъщност … няма да са точно прегръдки. Усещането ще е малко по-различно.

И не е вярно, че не ти се иска. Искаш го, но се страхуваш, че утре няма да е твой. А питала ли си се защо искаш да затвориш вятъра в кутия за обувки. И какво ще се случи, ако затвориш вятъра в кутия. Скъпа, ти ще притежаваш просто застоял въздух.

Сигурна ли си, че искаш точно това?

Затова – чувствай се като в първи клас. Толкова чар има в това.

Опитай поне веднъж от този секс и ще присъстваш на най-важния урок в живота си – ще се научиш да се радваш на вятъра такъв, какъвто го харесваш. Бурен. Непостоянен. Носещ загадки. Иначе никога няма да усетиш силата на онази стихия на природата, наречена любов.

И не я търси в него. Любовта е в теб. Тя си е твоя. Той не може да я изпита вместо теб. Не можеш да я споделиш. Можеш само да му я откраднеш неговата любов за себе си

И спри с тая мания, че някой трябва да те сваля, да те води на вечери, на почивки, на шопинг …. това не е интересно. Бъди ловец. Хвани го в собствените му мрежи. Остави другите момичета да тровят сутрините и вечерите му със стойки и претенции. Ти си вземи само най-вкусното от менюто. Сексът.

 

И не си мисли, че има рокля на света, която може да задържи погледа му върху теб повече от секунда. Нито обувки. Нито прическа. Просто има мъже, които вече са гледали целия цирк. Всъщност, мила, постановките не са им интересни, просто защото те самите са писали сюжета.

Мислиш ли, че имаш с какво да го изненадаш в играта, чиито правила сам е измислил? Я помисли пак. Смяташ да пробваш? Давай. Току що пропусна шанса за най-уникалния секс в живота си. Просто защото има мъже, на които не бива да им се правиш. Ще ги познаеш веднага. Видиш ли силата в очите им, остави се те да те водят. Потопи се в тях. Усети как го правят. И спри с тоя грим и изкуствени мигли, моля те. Някога да си видяла мъж да прави секс с мигли?

 Бъди по-естествена, той ще оцени това.

Ще ти отвърне със същото. Или ти си различна. Ти го играеш по-интересна. Защото не си като другите. Скъпа … недей. Той знае точно какво ще направиш във всеки един момент. Как ще влезеш. Как ще го търсиш свенливо с поглед. После как ще се опиташ да му привлечеш вниманието…. играта му е толкова добре позната, че даже понякога я играе с досада. Но както казваше Стафан Цанев – параклисът е малък, а ролите са две. Коя ще избереш си е твоя работа. Само един съвет от мен – не пропускай този секс за нищо на света. Не защото някой път можеш да го засечеш пак. Не защото всички ще си кажат, че си леко момиче, щом си тръгваш с него. Просто не пропускай този секс заради миговете, в които си сам сама със себе си, лежиш в леглото, гледаш тавана и се усмихваш.

 

Ей така. Щото си спомняш как си уловила вятъра.

 

Посветено на Й., който с искреността на дете един път ме попита “ Добре де, защо не напишеш това. Жените изобщо не си дават сметка за тези неща. И това ги прави нещастни, не мислиш ли?”.

източник: woman.bg

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *