Партньор на Проватон
 Кичка Бодурова пристигна във Варна! Звездата ще изнесе голям концерт на 26 юли в зала 1 на ФКЦ

Кичка Бодурова пристигна във Варна! Звездата ще изнесе голям концерт на 26 юли в зала 1 на ФКЦ

Сподели в

Кичка Бодурова пристигна в морската столица за пореден голям концерт на 26 юли от 20.00 часа в зала 1 на Фестивален и конгресен център.

Звездата е отседнала в бутиков хотел в сърцето на Варна. Придружават я момичетата от квартет Мистик, които са специални гости в шоуто на звездата.

Събитието се организира от театър „Българан“ – партньор на Кичка Бодурова вече цели 20 години. Любопитен факт е рожденната дата на певицата и шефа на най-посещавания театър във Варна – 29 ноември – знак в който вярват и двамата за успешна съвместна работа.

Партньорството им започва ударно с цели четири поредни концерта в някогашния кинотеатър „Палас“. И за четирите концерта билетите свършваха за часове. Абсолютен рекорд, който до този момент никой не е успял да подобри. Същата ще е ситуацията и на 26 юли – билети отново няма да има а емоцията в залата ще е на 100% неописуема.

Техническата реализация на събитието в четвъртък отново ще е дело на Краси Янев и Студио „Палас“.

Тази година освен познатите хитове „Помниш ли море“, „Сурова нежност“, „Едно бузуки пее“, „Пея за Вас приятели“ и „Обичам те, майко, Българийо“ ще бъдат включени и много нови песни.

Кичка Бодурова и екипа й са подготвили истински спектакъл от най-високо ниво и очакват всички ценители на хубавата българска музика.

Знаем, че феновенете очакват с нетърпение този концерт. Затова подсигурете присъствието си, за да усетите магията на нашата „бяла птица“, която не забравя да си дойде „у дома“!

източник: sputnik.bg

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *