Партньор на Проватон
 24 красиви варненки ще се борят за титлата “Мис Варна” 2018 (СНИМКИ)

24 красиви варненки ще се борят за титлата “Мис Варна” 2018 (СНИМКИ)

Сподели в

Тази година кастингът за “Мис Варна” предизвика огромен интерес сред желаещите да се включат в един от най-престижните конкурси за красота в България.

До участие обаче бяха допуснати само 24 красиви варненки, част от които впечатлиха организаторите със завидни умения в областта на спорта и изкуството. В селекцията попаднаха активни спортистки по художествена гимнастика, волейбол и балет, както и таланти в сферата на фолклора и театралното изкуство.

Интересното тази година е, че сред претендентките за престижната титла има много нови и непознати на варненската аудитория лица, за които сцената на “Мис Варна” ще бъде дебют и истинско предизвикателство.

Традиция е спечелилото момиче да представи морската ни столица на националния конкурс “Мис България” в края на годината.

Организатор и продуцент на МИС ВАРНА за тринадесета поредна година е модна агенция “Вип Фешън Груп”, чийто екип отново подготвя грандиозен спектакъл, който ще се проведе на 23 август в зоната на Пристанище Варна.

По традиция участничките в “Мис Варна” ще преминат през сериозно обучение и подготовка, а натоварената им програма включва ежедневни репетиции, фитнес тренировки, фотосесии и благотворителни инициативи.

източник: novavarna.net

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *