Партньор на Проватон
 Мощно количество сексапил се изсипа в Царево този уикенд. Оxette Varna сред спонсорите

Мощно количество сексапил се изсипа в Царево този уикенд. Оxette Varna сред спонсорите

Сподели в

В цяла България вали дъжд, а хората недоволстват, докато в Царево още се носи духа на сексапила от този уикенд. На 21 юли, Мис Силикон – Габриела Попова организира конкурс за красота – “Кралица на Царево”. Домакин на събитието беше местната дискотека The Secret, а водеща – секси блондинката, която също носи титлата Мис Силикон – Джулияна Гани.

Организаторите на събитието се бяха погрижили за удобството на участничките в конкурска, като им осигуриха нощувки в хотел Primea Beach Residence.

Конкурсът се състоя в три тура. В първия разбира се, красавиците трябваше да загатнат плът и дефилираха в бански костюми. Втория тур – момичетата показаха финес в бални рокли, а третия – в сценични костюми.

Особено голямо впечатление направи облеклото на момичетата, които дефилираха облечени в #GabrielaCollection – бранд, чийто дизайнер е самата Габриела Попова. И за да не се чудите от къде може да се снабдите с невероятните модели на талантливата, вече и дизайнерка, Габриела, ние ще ви улесним – #GabrielaCollection.

Титлата грабна 18-годишната Ая Борчева, последвана от Красимира Барзова и Неси Гетова.


На конкурс, като на конкурс – не приключваме само с лента за победителките! Те получиха подаръци от официалните спонсори на събитието. Невероятни ръчно изработени подаръци от вечни рози, осигурени от Made by E, остават за спомен на момичетата.

А една истинска кралица, трябва да притежава кралски аксесоар. Oxette Varna се погрижи за това, като връчи специален подарък на Кралицата – Ая Борчева.

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *