Партньор на Проватон
 Как прекарват отпуска си различните зодии

Как прекарват отпуска си различните зодии

Сподели в

Този тясно ориентиран хороскоп ще ви помогне да се подготвите за почивка с представител на друга зодия. Стягайки се за пътуване, ние се стараем да обмислим всички подробности – купуваме си самолетни билети, резервираме хотели, правим си списък за багажа, който ще вземем… Но често пропускаме един важен детайл – характера на спътника ни. Дори и най-близкият приятел може да ни изненада на път и в нова обстановка. Затова ви предлагаме един хороскоп, с чиято помощ да прекарате отпуската си по най-добрия възможен начин – и без неприятни изненади!

Овен

Хората, родени под този огнен знак, буквално кипят от енергия. Те с удоволствие биха се забъркали във всяко едно приключение. Но не забравяйте и за „тъмната“ страна на темперамента им – Овните са импулсивни и понякога ужасни инати, затова ако избирате заедно в кой ресторант да отидете, по-добре ще е да оставите решението на тях. Същото важи и за местата за разходки. За сметка на това с Овен със сигурност няма да скучаете.

Телец

Представителите на тази зодия се стремят към хармонията във всичко, затова трудно можете да ги изкарате от равновесие. Източникът на спокойната им сила е насладата от съзерцанието на красотата на света. Ако искате да зарадвате Телеца, дайте му възможност да се порадва на природата. Най-важното е да стоите далеч от шума и суетата или поне да редувате спокойната почивка с бурни социални преживявания.

Близнаци

На Близнаците им е трудно да стоят на едно място, често им се иска нещо екзотично или екстремно. Ако искате да осигурите идеалната почивка на представител на този знак, дайте му куп силни впечатления. И не се сърдете, ако „близнакът“ откаже да лежи с вас на плажа цял ден и хукне да яха вълните със сърф или да се запознава с местните. Присъединете се към инициативите му и си създайте спомени за цял живот!

Рак

Раците са сговорчиви същества, с които лесно ще се разберете. Затова не се притеснявайте да поемете инициативата и да планирате сами съвместната ви отпуска. Ако се държите с Рака нежно, тактично и внимателно, той ще открие романтиката дори и в пустинята Гоби. Освен това представителите на този знак са прекрасни слушатели, така че задушевните разговори ще бъдат гарантирани!

Лъв

Царствените Лъвове ценят времето, прекарано в отбран елитен кръг – например семейството и близките приятели. Те имат нужда от комфорт и възвишена красота. Чудесен вариант за тях е групова екскурзия в страна с богато културно наследство. Там те ще удовлетворят глада си за естетика и ще могат да блеснат в центъра на вниманието сред много хора.

Дева

Практичните Деви са идеални спътници за хората, които се затрудняват да организират собственото си ежедневие. Представител на този знак ще ви помогне да планирате отпуската си, а по време на пътуването ще ви напомни да хапнете навреме и да не закъснеете за планираната екскурзия. Но имайте предвид, че и търпението на Девата си има своите граници – тя няма да понесе хаос и разхвърляни дрехи из хотелската стая. Ако не искате вещите ви да излетят през прозореца, поддържайте стриктно ред и чистота в съвместното пространство.

Везни

Представителите на този знак са закоравели интелектуалци, пътешествията им често са свързани с някое нестандартно хоби. Дайте им възможност да се оттеглят от време на време в собствения си свят. Везните се увличат по всяко нещо, с което се захващат. Но ако вашата „везна“ е склонна към работохолизъм, убедете я да остави лаптопа си вкъщи и да използва свободното си време за оглед на музеи или местни забележителности.

Скорпион

Скорпионът е воден знак. Той не разбира понятията „пречка“ или „страх“, като планински водопад. Скокове с бънджи, гмуркане сред акули, поход на лов с амазонско племе? Той е готов да пробва всичко това – и дори повече. Ако имате смелостта да му станете спътник в неговите пътешествия, със сигурност ще се сдобиете с незабравими спомени!

Стрелец

Тези хора обичат да си почиват на сто процента и се посвещават на почивката си от сърце – както и на всичко друго в живота си. Но въпреки целеустремеността си Стрелците невинаги довеждат нещата до края им. Така че при планирането на съвместно пътуване добре ще е да запазите бдителност – иначе може да останете без самолетни билети или резервиран хотел. Можете обаче да сте сигурни, че почивката със Стрелец ще ви остави незабравими спомени.

Козирог

Представителите на този знак обичат предсказуемостта. При тях всичко е строено по план, така че не се изненадвайте, ако вашият Козирог ви вдигне от леглото в 7:00 ч. сутринта за екскурзия. Този знак умее да се грижи за здравето си, затова ще се зарадва на всякакви спа-процедури, минерални бани и вечерни разходки на чист въздух. Приятен бонус – на почивка с Козирог едва ли ще напълнеете.

Водолей

Водолеите са общителни, непретенциозни в битов план и с лекота се съгласяват на всякакви авантюри. Може ли да има по-добър спътник за автостоп или планински преход? За Водолея най-важни са две неща – добрата компания и забавлението. Освен това той лесно ще заговори някой местен и ще проучи всичките подробности за местата, които смятате да посетите.

Риби

Рибите може да са мечтатели, но не понасят самотата – затова с тях е най-добре да пътувате в по-голяма компания. Освен това представителите на този знак трудно взимат решения – ще трябва вие да развихрите фантазията си и да предложите интересен маршрут за пътуването. За сметка на това „рибката“ с лекота ще се адаптира спрямо плановете и настроението ви и ще може да поддържа разговор на всякакви теми нон-стоп.

източник: woman.bg

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *