Партньор на Проватон
 Варненчета опознават морските професии цяла седмица

Варненчета опознават морските професии цяла седмица

Сподели в
Срещи с капитан и водолаз са включени в програмата

Седмица на Морските професии организира Центърът за подкрепа на личностното развитие- Център за кариерно ориентиране- Варна. Заниманията са безплатни и се провеждат след предварително записване и сформиране на групи до 20 деца. Ето и програмата:

На 30 юли малчуганите ще се срещнат с капитан на кораб и моряк. Мястото е Морска гара.

През последния ден на месеца най-малките ще имат възможността да се запознаят с биоразнообразието на черноморската флора и фауна на българския бряг и свързаните с тях професии. Включено е посещение на Аквариума във Варна.

През първия ден на август децата ще разберат подробности за подводния свят и всичко за гмуркането от първо лице. Срещата с водолаз ще се проведе в Центъра за подкрепа на личностното развитие- Център за кариерно ориентиране- Варна с адрес ул. „Д-р Василаки Пападопулу” № 52, ет. 1 /Професионална гимназия по химични и хранително-вкусови технологии „Д. Менделеев/

На 2 август е организирана музейна разходка и беседа за военноморските професии във Военноморския музей във Варна.

Програмата завършва с ветроходни приключения на 3 август. Беседа с треньор по ветроходство ще се проведе в Яхт клуба „Георги Георгиев”.

Резултат с изображение за Варненчета опознават морските професии цяла седмица

Заниманията са планирани всеки ден от 10-12 часа и се провеждат след предварително записване и сформиране на групи до 20 деца. За записване: 052/ 303 664 e-mail: cko_varna@abv.bg

източник: varnautre.bg

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *