Партньор на Проватон
 Алкохолен коктейл на пръчка

Алкохолен коктейл на пръчка

Сподели в

Кой е любимият ви вкус сладолед? Шоколад? Ягода? Ванилия? А любимият ви алкохолен коктейл? Ами ако се съчетаят двете в едно? Който и да е, със сигурност ще се изкушите от “лудия” проект – алкохолен сладолед.

poptails-lapp-ice-ALCOHOLIC-modernists-cover

 

THE POTAILS BY LAPP

Марката предлага сорбети, смесващи пресни плодове с алкохол. Вдъхновението на създателките – Лаура и Сесилия, идва точно от идеята да съчетаят домашно приготвен сладолед, който да наподобява замразен коктейл.
Сладоледът стартира в няколко вкуса – Ягодово Мохито, Джин Физ, Spritz диня и Berry Berry – микс от ягоди, малини и капини.  Но вкусовете се разрастват…

No automatic alt text available.

Резултат с изображение за poptail lapp

LA WINECREAM BY CROSSROAD CO

Кой не обича винце? Производството на сладолед с вино се превръща в малък семеен бизнес на семейство от Балтимор в САЩ. Сладоледът съдържа 10% алкохол и се предлага в три вкуса – Winecream nature, Winecream ягода и Winecream шоколад.
За съжаление сладоледът се продава само на американса земя. Остава ни само да се молим да стигне по-бързо до нас, защото такова нещо, определено трябва да се опита!

 

Image may contain: food
THE ICE COCKTAIL BY CRESPI HOUSE

Модерна алкохолна вариация, предлагаща цели осем различни вкуса: Ананас+Ром, Банан+Ром, Лимон-Банана+Текила, Ягода+Водка, Maлина+Водка, Киви+Водка, Манго+Ром и Ягода+Ром.

Villa Crespi wipers-alcoholic-modernistsjpg

Съчетанието на сладолед с алкохол може и да изглежда малко странно, но не може да се отрече, че събужда желание да бъде опитано, нали?

 

Ка́трин Арейби

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *