Партньор на Проватон
 Завръщането на Dapper Dan. Tози път в семейството на Gucci

Завръщането на Dapper Dan. Tози път в семейството на Gucci

Сподели в

Още през септември миналата година, Gucci обяви, че Алесандро Микеле ще се “съюзи” с Dapper Dan. След по-малко от година, колекцията вече е факт и достъпна за феновете на Gucci, в магазини и онлайн в официалния сайт на Gucci.

Свързано изображение

Резултат с изображение за gucci-dapper dan e pluribus unumРезултат с изображение за gucci-dapper dan e pluribus unumРезултат с изображение за gucci-dapper dan e pluribus unumGucci-Dapper Dan е вдъхновение от 80-те години на хип-хопа. Подписът на Gucci е очевиден, с различните размери на логото и емблематичните ленти – зелено, червено, зелено. В типичния харлем стил, присъстват златни вериги и медальони с лицата на гръцки богове, с надпис на фразата: Е pluribus unum – “От многото – единствен”. Надписът изцяло символизира духа на колекцията.

Свързано изображение

Свързано изображениеЗавръщането на Дан е абсолютен бум. Известно е, че през 1992г. магазинът му е затворен от адвокати действащи за Fendi. Днес Gucci го приветства в семейството си и му помага да отвори отново ателието си, освен с финансова подкрепа, а и като предоставя материалите си.

Свързано изображение

Резултат с изображение за gucci-dapper dan

Свързано изображение

Ка́трин Арейби

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *