Партньор на Проватон
 10 неща, които една жена не трябва да чува

10 неща, които една жена не трябва да чува

Сподели в

Разхождате се с приятелката си, смеете се и сте щастливи. Изведнъж тя рязко сменя изражението си, а всеки ваш опит да разберете какво се случва и каква е причината за внезапната промяна в настроението и завърпва с отговор “нищо”. Това ви обърква още повече и наистина не разбирате къде точно сте сгрешили.

Понякога мъжете казват несъзнателно думи, които жените приемат прекалено насериозно и навътре. А всъщност силният пол не влага никакъв смисъл в тях и дори след 2 минути вече не помни. За да не се стига дотам, жена ви да ви остави да спите на дивана, ето няколко неща, които никога не трябва да и казвате.

1.Какво си сторила с косата си? 

Прическата е една изключително деликатна тема за жените. Някои дами приемат твърде трудно промяната във вида и изживяват драматично дори и няколко отнети сантиметра. Всяка жена има нужда от разнообразие. Доказано е, че когато представителките на нежния пол имат емоционални терзания, посягат първо към косата си. Тогава очакват и вашето одобрение. Ако подходите с подобно изречение към половинката си, то със сигурност няма да и стане никак приятено. Вместо това и направете комплимент и отбележете колко е хубава и променена с новата прическа.

2. С колко мъже си била преди мен?

Ако не искате да ви вдигнат скандал или пък да ви излъжат, то по-добре забравете този въпрос. Откакто съществува това питане, женате все отговаря “ти си ми вторият”, гласи един популярен виц. Въпроси от такъв характер са много лични и никоя жена не би ви отговорила искрено или поне не в  началото на връзката ви. Определено има значение колко партньори е имала избраницата ви преди вас, но това може да се разбере и без да питате. Например по-цялостното и държание и отношението на околните към нея. Жена с добра репутация си личи отдалеч.

3. Бившата ми не правеше така

Бъдете убедени сто процента, че отговорът, който ще получите ще гласи: “Ами тогава върви при бившата си”, последван от грандиозен скандал и едноседмично мълчание. Няма по-чувствителна тема за дамите от тази за бившата половинка. Каквото и хладнокръвие да показват, то повярвайте, ниак не им е смешно при мисълта за нея. Особено, да стоите и обяснявате колко по-добра е тя. Запомнете едно изречение, казано от Тодор Колев – “Никоя жена не бива да чува, че някоя друга е била обичана повече от нея”.

Замислете се дали ще ви бъде приятно жена ви да хвали пред вас достойнството на друг мъж и да удря по егото ви.

4. Времето ще покаже

Това е може би най-разпространеното и типично изречение за всеки, страхуващ се от сериозно обвързване мъж в днешно време. Когато се подхване по-важна тема, този израз служи на мъжкия пол като защитна мантия. В един момент омръзва да го слушаш и започваш да се чудиш какво точно правиш с този човек, който няма ясна представа за бъдещето си или още по-точно – общото ви бъдеще. Жените са изградени така, че да обмислят нещата в дългосрочен план и да имат подготовка за всичко, докато мъжете живеят повече за настоящие момент и се ръководят по пътяя на логиката. Не при всички обаче е така. Има и такива представители на силния пол, които имат ясна представа какво искат от връзката си с човека срещу тях и дори не биха се сетили да кажат подобно нещо. За всички останали – ако не искате на жената до вас да и писна от това да ви чака да се решите на сериозни отношеия и да не останете сам – помислете добре, преди да ий кажете нещо такова.

5. Трябва да започнеш да ходиш на фитнес

Ако изречете тези думи на глас, сте ударили джакпота и ското ще видите тайфун отблизо. За да подсилите ефекта, може да добавите “Наистина ли ще изядеш всичко това?” и “Напоследък си станала по-пухкава”. И все пак, ако наистина го направите – поздравления, вие сте същински мазохист!

Темата за фигурата и килограмите е болна за всяка дама. Жените изпадат в истерия, ако имат някое качено излишно килце отговре, и дори нямат желание да се сблъскат пред приятеля си, защото не се чувстват достатъчно добре изглеждащи. В случай, че кажете на жена си нещо подобно, има два начина, по които може да ви отговори тя, разбира се, след като обърне цялатта покъщнина с това, кеото е било в началото на връзката ви. За да ви стане още по-неприятно, ще се възхити на плочките на някои ваш познат. Ако обаче приятелката ви е по-стеснителна и приема всяка дума прекален на сериозно, то по този начин има риска да и създадете сериозни комплекси и да причините вътрешни терзания.

6. Всички жени си падат по загубеняци

При такъв тип констатации има два варианта – или вие се определяте като загубеняк, или някоя чужда жена не ви е обърнала внимание. Въпросът е кое е по-лошо от двете.

7. Същата си като преди. Не си се променила

Когато една двойка е заендо за втори път след раздяла, това крие много подводни камъни. Всеки очаква от другия да е по-добър, отколкото е бил предния път. Така започва да търси ноеи предимства и недостатъци. Обикновено при малки битови проблеми чоек проявява истинския си характер и лесно можеш да разбереш дали е променил нещо в държанието си.

Когато кажете на една жена, че е същата като преди, освен, че и заявявате гласно, че не е достатъчно добра, я карате да си мисли, че съжалявате за връзката ви. Обидата и ще дойде по-скоро от второто и бъдете сигурни, че няма да ви се размине просто така.

8. По-добре да вечеряме навън

“Имаш предвид, че не мога да готвя ли”, това ще чуете веднага след необмисленото си изказване. Дори да сте искали да кажете, че е по-добре да хапнете навън, зада не се преуморява жена ви да готви след тежкия работен ден, то тя ще разбере съвсем друго. Най-големият талант на дамите е да чуват неща, които изобщо не сте изричали.

Малко е налудничаво, но за да не се случва това, обмислете добре какви са възможните варианти за интерпретация на думите ви, преди да ги кажете.

Защото, повярвайте, жените имат завидно въображение. Най-добрият вариант е просто да обясните какво имате предвид в началото.

9. Имам нужда от врме

Мъжете често казват това изречение, когато навлязат в прекалено сериозна връзка или пък в случай, че приятелката им е много обсебваща, нахалан и истерична. Ако го изречете заради първата причина, има голяма вероятност да съжалявате.

В много от случаите след време осъзнавате, че именно тези немимолетни отношения са, от които имате нужда. И точно това е жената, която обичате. В някои случаи обаче заради едно глупаво изречение или действие не на място може да изгубите завинаги човека, на когто истински държите. Или просто в момента, в който осъзнаете грешката си, вече да е твърде късно.

10. Ти си луда

Най-често срещаното изказване при скандал е това. Случва се, защото дамите са по-емоционални и при една караница обикновено реагират с крясъци, сълзи и обвинения. Готови са на всичко, само и само да се освободят от обидата, която им е нанесена. Мъжете са по-уравновесени, мислещи практично и решават, че няма смисъл да си дават толкова зор за скандал, като след 2 часа всичко ще е забравено.

За това, след 2-рата минута на викане те вече не чуват нищо, а само едно жужене. Не се заблуждавайте, че ви следят мисълта или вникват в същностт на скандала. За да предизвикате интереса му, просто направете обратното на това, което е свикнал да вижда. Замълчете и не показвайте емоция, така ще го объркате. А вие, мъже, ако не искате караницата да продължава до безкрай, се въздържайте да използвате това изречение. Освен, че е обидно, не говори никак добре за вас, защото все пак това е вашият избор.

източник: mila.bg

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *