Партньор на Проватон
 Любовен хороскоп за 23 – 29 юли 2018

Любовен хороскоп за 23 – 29 юли 2018

Сподели в

Планетата на любовта Венера и Нептун се противопоставят една на друга тази седмица, което ще ни попречи да виждаме ясно нещата в любовта. Ретроградният Меркурий също ще се усети, но благодарение на него за щастие много въпроси ще ни се изяснят. Какво ви очаква според зодията, вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

Представителите на зодия Овен може да се чувстват леко объркани по отношение на любовта. Виновен за това ще бъде Марс, който се намира в ретроградна фаза. Но Меркурий също ще заеме ретроградна позиция във вашия сектор на романтиката. Това може да извади от миналото ви бивши любови. Наблюдавайте, действията на този етап нямат особен смисъл.

Телец

Точно когато си мислите, че всичко е наред с любимия човек и Вселената решава да ви изненада. Тази промяна се дължи на Нептун, който през настоящата седмица ще окаже влияние върху любовния ви живот. Може да се почувствате объркани, да имате нужда от повече разбиране.

Близнаци

Близнаците също ще се чувстват странно по отношение на любовта и за това „виновен“ ще бъде Меркурий, който е и тяхна управляваща планета. Меркурий ще заеме своята ретроградна фаза и ще се задържи така до 19 август. Изглежда, че ще преосмислите решенията, идеите и плановете си относно любовния си живот.

Възможно е да съжалявате за нещо, което сте казали или направили спрямо настоящ или бивш любовник.

Тази седмица не е най-добрата за комуникация, но може да помислите върху това, което бихте искали да кажете на отсрещната страна.

Рак

Обвързаните представители на зодията сякаш са леко объркани, уморени от това постоянно да търсят светлината във връзката си. Опитвате се да видите най-доброто в дадена ситуация или в половинката си, но сега ще ви стане ясно, че непрекъснатото затваряне на очите не е най-доброто за вас и връзката ви. Възможно е да бъдете изправени пред сложна ситуация свързана с финанси. Няма да е лесно, но е време да решите този проблем.

Лъв

В последната седмица на юли Лъвовете ще си изяснят какво трябва да поправят в своите комуникационни умения. Всичко това ще се случи благодарение на ретроградния Меркурий. Не приемайте като нещо негативно неговата фаза, защото тя ще ви научи как да предавате вашите мисли по начин, по който другите могат да ги възприемат. Взаимоотношенията ви са на кръстопът.

Дева

Или вие, или вашият партньор отказвате да виждате нещата ясно. Венера се противопоставя на Нептун, слагайки ви розови очила по отношение на любовта. Има нещо, което вашата половинка прави, което не ви допада, но въпреки това продължавате да си затваряте очите. Защо? Ще трябва да се изправите пред него… и може действителността да не ви хареса. Добрата новина е, че щом го направите, любовта може да завладее всичко.

Везни

Отново обрат в любовния живот на Везните. Лунно затъмнение ще попадне във вашия сектор на романтиката, тясно свързано с Марс, който понастоящем пътува ретроградно в същата тази част на вашата графика. Ако сте били разочаровани от липсата на движение напред между вас и някого, с когото се срещате, възможно е да решите, че е време да приключите тези взаимоотношения.

Скорпион

Представителите на зодия Скорпион няма да виждат ясно нещата в любовния си живот. Възможно е да не сте на една и съща вълна с определен човек. Той или тя може да се среща с някой друг или да мисли, че връзката ви не е обещаваща, а това да се разминава с вашата нагласа. Тъй като тези взаимоотношения не са съвсем ясни, някой може да се почувства разочарован. Най-добре се откажете от очакванията си, в противен случай романтичният балон, върху който пътувате, може да се спука.

Стрелец

Стара любов ще напомни за себе си и ако отношенията ви са приключили драматично, сега е времето за получаване на отговори. Независимо кога сте приключили, ще се почувствате сякаш сте готови да изчистите недоразуменията и да завършите с мир, след като проведете добра комуникация. По един или друг начин ще разберете защо се нуждаете от това изясняване.

Козирог

Козирозите ще бъдат някак недоверчиви към думите на половинката си. По ирония на съдбата той или тя може да се чувстват точно по същия начин спрямо вас. Кога линиите на комуникацията се объркаха между вас? Не само ще трябва да си изясните какви са вашите предположения и очаквания в тази връзка, но и вие и вашият любовник ще трябва да започнете да полагате усилия. Ако взаимоотношенията ви са важни за вас, ще трябва да им обърнете повече внимание.

Водолей

Водолеите ще се чувстват така, сякаш не са в състояние да контролират всичко, което се случва около тях, особено що се отнася до любовта. Едно напрегнато лунно затъмнение ще попадне в знака ви, тясно свързано с Марс, който е ретрограден.

Време е да обърнете страницата и да изоставите това, което не ви кара да се чувствате добре, дори това да значи намирането на нова любов.

Риби

Ако се намирате във връзка, то през тази седмица няма да искате да виждате негативните черти на вашата половинка. Ако изберете да видите най-доброто в любимия човек, то това може да помогне да успокоите своето его. Ще разберете, че той или тя иска връзката ви да бъде съвършена. Вие сте част от този план, действайте така, че и двамата да бъдете щастливи.

източник: az-jenata.bg

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *