Партньор на Проватон
 Как свободнит дух на Момичето влияе на мъжа

Как свободнит дух на Момичето влияе на мъжа

Сподели в

Спомняте ли си статията за това какви сме в състояние на Момиче? От нас близка нежност, обич, забавление, щастие. Изпълнени сме с любов и радост. Когато сърцата ни с асвободни от болка и негативни емоции, ние сме в състояние да се докоснем до искрената, чиста радост. Съвсем не е необходима да измисляме поводи за заавление и да живеем от събитие до събитие. Всеки ден ние дишаме, смеем се, преживяваме приключения и това ни прави щастливи.
Момичето се радва на най-малките неща, най-дребните детайли в ежедневието си, усмихната е. Когато мъжът е в непрекъснати размисли върху сериозни въпроси, той има нужда точно от това усмихнато лице. Киселите физиономии изобщо не помагат, а при Момичето – такива не съществуват. Точно и заради това, когато мъж си търси любовница, тя трябва да притежава качествата на Момичето. Изморен е от недоволството на жена си, нацупената физиономия и вечното мрънкане. Затова и търси някой, който да му се усмихва без умора, да го кара да се чувства полезен и значим. Затова, ако не искате вашите мъже да започнат да “търсят”, помислете си пак: Как го посрещате, когато се прибере вкъщи? Колко често му благодарите? Възхищавате ли му се?

Резултат с изображение за lovely couple
В състояние на Момиче, ние отваряме вратите на доверието към мъжа, знаейки, че за него няма недостижима цел, той може да се справя с всяка задача. Доверието е важно действие, което често се пренебрегва. Но това е много важно за мъжа! Когато жената позволява на мъжа да действа, да търси решения и да поема отговорност, така той се чувства силен, значителен.

Момичето искрено се възхищава на мъжа, на неговите действия. Тя не се притеснява за това как да изразява ентусиазма си. Всичко се случва толкова естествено, а това си личи.

В компанията на тази жена, мъжът разтоварва. Освобождава душата и ума си от тежестите, които е трупа в напрегнатото си ежедневие.

Свързано изображение

Момичето вдъхновява мъжа. Тя го кара да се чувства велик, силен и непобедим. А в крайна сметка всеки мъж иска да е такъв, нали?

 

Ка́трин Арейби

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *