Партньор на Проватон
 Секс на плажа – вълнуващо или разочароващо?

Секс на плажа – вълнуващо или разочароващо?

Сподели в

Секс на плажа е не само име на алкохолен коктейл, но и на една от летните фантазии на мнозина. Ако сте пробвали това вълнуващо и на моменти екстремно преживяване, значи знаете кои са плюсовете и минусите. Но ако се каните да запомните това лято с горещи преживявания край брега, ето няколко съвета от lifestyle.bg за предотвратяване на възможно фиаско:

Прикритие

Сексът на плажа, както и на всяко друго обществено място, не влиза в графата със законни действия. Именно затова и адреналинът е по-висок, а споменът – незабравим. Но за да не прекарате няколко незабравими часа в ареста или да си тръгнете от морето с глоба за нарушаване на обществения ред, трябва да сте предпазливи.

Късните часове на нощта не ви гарантират, че няма някой да прекъсне палавите ви занимания. Но в този случай трябва да се молите да не е някой с униформа. Добри скривалища са скалите и дюните, а също и постовете на спасителите.

Времето

Топло, но не прекалено ветровито. Ако решите да се разхладите и разнообразите и във водата, трябва да е спокойна, за да избегнете рискови ситуации. Особено на тъмно.

Дрехите

Разбира се, трябва да се свалят бързо и лесно. Ефирна рокля и липса на бельо под нея със сигурност се превръща в предпоставка за горещ секс на плажа. А и не само.

Хавлия / одеяло

Да се разгорещите върху самия пясък не е никак добра идея. Особено от женска гледна точка. Разбира се, изисква се предварителна подготовка, но бързо ще разберете, че си е заслужавало. В противен случай си гарантирате неприятно усещане и фиаско. Ако сте от по-притеснителните, може дори да се завиете.

Позата

Мисионерската определено не е подходящ избор за този извънреден случай. По-добре да заложите на “лъжички” или “ездачка”, за да си гарантирате повече удоволствие и по-малко неудобство.

Продължителност

За разлика от други ситуации, тук гоните бързина и едновременен оргазъм. И това въобще не е невъзможно, имайки предвид адреналина, който със сигурност бушува във вас. А дългите любовни игри си ги оставете за хотелската стая.

И не забравяйте, че сексът на плажа надали ще оправдае големите ви очаквания. Да, на снимки и по филмите изглежда супер възбуждащо, но действителността е малко по-солена, притеснителна и песъчлива.

източник: fakti.bg

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *