Партньор на Проватон
 За връзката между частите на тялото и размера на пениса

За връзката между частите на тялото и размера на пениса

Сподели в

 

Често тялото на мъжа издава с какъв по вид и дължина “подизпълнител” разполага. Едва ли не всяка част от мъжкото тяло дава определена индикация за размера на пениса. Поне така твърдят учените. Ето как тялото на мъжа издават какво може да се очаква от неговия пенис:

1. Ръстът

Знаете приказката за ниския мъж с големия жезъл и обратното. Истината е, че зависимост между височината на мъжа и дължината на пениса му няма, но едно е факт – средните на ръст и
по-ниските мъже се радват на по-голяма популярност сред дамите.

2. Окосмението по тялото

Според дамите, щом един мъж е много космат, то той е истински звяр в леглото. Респективно лишените от косми страдат от липса на тестостерон и следователно са слаби в секса. Оказва се, че такава зависимост няма, а жените просто се опитват да измислят логично обяснение за маймуната в леглото си.

3. Косата

Много дами смятат, че плешивите мъже са по-страстни любовници.Това е истина. Според учените оплешивяването е следствие от усилено производство на мъжки хормони, което влияе на сексуалното темпо.

4. Цветът на косата

Злите езици говорят, че тъмнокосите мъже са по-търсени сексуални партньори, защото по чисто географска логика обитават по-топлите страни. Русите пък били в по-северните части на света.

5. Пръстите на ръцете

Жените твърдят, че именно по пръстите на ръцете се ориентират най-лесно с колко голям пенис евентуално ще си имат работа. Някои жени гледат показалеца и средния пръст, други
предпочитат палеца. Оказва се, че този подход не е съвсем грешен и мъжете с по-малки ръце и по-къси пръсти обикновено са с по-малки “подизпълнители”.

6. Носът

Не е ясно кой е решил, че размерът на мъжкия нос е индикатор и за размера на члена, но според учените двете части на тялото нямат нищо общо. Сори, Моше.

7. Стъпалата

Ако носите 47 номер обувки, не е задължително и пенисът ви да е с олимпийски размери.

източник: fakti.bg

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *