Партньор на Проватон
 Практика за решаване на проблеми от Наталия Кобилкина

Практика за решаване на проблеми от Наталия Кобилкина

Сподели в

Ежедневно попадаме в проблемни ситуации, които в повечето случаи разрешаваме без много, много да се замисляме. Но има проблеми, които остават за по-дълго в съзнанието ни. Проблеми, на които дълго време търсим решение и дори идва момент, в който си мислим, че такова няма.

Нали сте забелязали, че когато успокоиш съзнанието си и спреш да мислиш толкова надълбоко за нещата, като че ли всички отговори идват сами. Без да ги викаш. Без да се напрягаш. Съвсем сами. Всичко това се дължи на подсъзнанието ви. Няма проблем без решение. И това решение е вътре във вас. Във вашето съзнание. Само трябва да го оставите да излезе на повърхността и всичко да се подреди във ваша полза.

Предлагам ви една практика за решаване на проблеми, която научих от Наталия Кобилкина.
Обърнете двете си длани нагоре, като трябва да са разделечени една от друга. В лявата, мислено сложете “проблема”, а в дясната – “решението”. Забравете за решението. Все едно не знаете какво е.
Вдишайте дълбоко и кажете:
“Моля, Ангели и Архангели за решение!”
Оставете ръцете си да се съберат бавно една към друга. Без да ги напрягате, без да правите нищо. Те сами ще се съберат. И кажете:
“Предавам всичките си проблеми на Ангелите и Архангелите. Светът е дружелюбен и пълен с ресурси. Благодаря за това! Благодаря за любовта! Благодаря, че съществувам! Амин!”.

Резултат с изображение за palms up

Ка́трин Арейби

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *