Партньор на Проватон
 Какво наистина искат мъжете?

Какво наистина искат мъжете?

Сподели в

Вярвате или не, мъжете са също толкова голяма мистерия за жените, както жените за мъжете. И жените често си задаваме въпроса: “Какво наистина искат мъжете?” . Какво търси мъжът в една жена? Каква трябва да е тя, че да застане до него и да вървят заедно ръка за ръка по пътя на живота?
Разбира се, всеки е индивидуален и има различни изисквания, но има основни общи черти, които мъжете търсят и се надяват да намерят в жената.

Свързано изображение
Увереност
Нищо не е по-привлекателно и секси за мъжа от силна и уверена жена. Тя се чувства отлично в собствената си кожа и се харесва, и обича такава каквато е. Не е нужно да е известна, богата и красива (красотата е относително качество), но животът и трябва да бъде изпълнен със смисъл и цел. Тази цел може да бъде всякаква.
Тази жена не чака “принца на белия кон”, който ще изгради прекрасния й живот, тя създава собственото си царство. Тя умее да слее нейният свят с този на мъжа, без да се отказва от това, което е създала до момента. Без да се отказва от семейството, приятелите и целта в живота си.

 

Знае какво иска
Когато мъжът се сблъска с жена, която не е сигурна какво иска, има опасност да не е сигурна, че иска самият него. Когато жената е наясно с желанията си, тя не губи време със ситуации и хора, които не се вписват в нейния модел. Мъжете са привлечени от това, защото им дава сигурност, че са потенциални претенденти за сърцето й.

Свързано изображениеЛесна комуникация
Мъжът иска жената до него, да се изразява кратко и ясно, когато става въпрос за изразяване на чувствата и нуждите й. Искат всичко да се казва директно, а не да се налага да тълкуват и “да четат между редовете”.
Целта на мъжа е да направи жена си щастлива и затова, когато има конкретна информация как да постигне това, той се чувства по-уверен, че може да го направи. Затова мъжете харесват жени, които директно кават как се чувстват, какво искат и как най-лесно може да им се предостави.

Резултат с изображение за happy woman cartoon

Уважение и възхищение
Мъжът иска да се чувства велик в очите на жена си. Иска да бъде уважан и обичан заради самия него, а не заради това колко пари изкарва, например.
Мъжете не търсят жена, която да ги ръководи и контролира. Мъжът иска “да кара влака” и да вижда уважение, и възхищени от жената до себе си.

Драма и манипулация
Кошмарът на всеки мъж! Те не искат емоционално нестабилни жени, които използват драмите си, за да ги манипулират. Мъжът иска емоционално стабилна жена.

Резултат с изображение за woman scandal men
Секс
Мъжете искат жена, която се чувства комфортно със своята сексуалност. Искат жена, която да се радва на секса с него. Искат жена, която го желае и истински се наслаждава, когато правят любов!

Резултат с изображение за happy couple cartoon sexy

Въпреки, че мъжете и жените сме различни в начина, по който мислим, общуваме и изразяваме емоциите си, има нещо, което се отнася и за двата пола – Всички ние искаме да обичаме и да бъдем обичани! Всички търсим партньор, който да бъде любящ и подкрепящ. Такъв, който е готов да премине през хубавите и лошите моменти на живота, с нас!

 

Ка́трин Арейби

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *