Партньор на Проватон
 Наталия Кобилкина: една конкретна жена

Наталия Кобилкина: една конкретна жена

Сподели в

Събувам обувките си, защото така е прието в новия тренинг център на Наталия Кобилкина, заемащ партерния етаж на модерна кооперация в покрайнините на Южния парк. На рафтчета, напомнящи ми за детската градина, са сложени пухкави бели чехли, има и два чифта черни – явно за мъже. Подът на приемната е застлан с релефен килим, който босите ми ходила приветстват. Срещу бюрото на симпатичната рецепционистка има витрина с бижута от полускъпоценни камъни, вероято подсилващи женската енергия. В центъра може да си купите книгите на Наталия, красиви органайзери за бизнесдами и – ето ти новост! – чай „Geisha“ by Natalia Kobilkina, който повишава женското либидо, стимулира страстта и сексуалното желание и увеличава насладата при интимен контакт. Много приятен на вкус между другото и съдържащ дамяна – билка с качества на афродизиак.

Наталия ме посреща с елегантен костюм в актуалното пастелно розово и боса. Изглежда чудесно, но се познаваме отдавна, така че мога да доловя в погледа й умората. Признава, че често работи по 15-16 часа.

Ако някой се пита какъв е нейният ключ към успеха, единият верен отговор е – много, много работа. Другият е смелост. Преди Наталия да дойде и да заговори публично за оргазми и техники за подобряването им, за анален секс и женска еякулация, в България за секс говореха доктори, все мъже и главно от гледна точка на мъжките проблеми. Правеха го някак вехто, бих казала и леко похотливо, като някой, който разглежда албум с мръсни снимки. После се появиха тренингите на Наталия, на които тя попита: „Лесно ли се овлажняваш“ и вече нищо не беше същото.

И третият верен отговор за успеха й е: носи на критика. Когато започнаха да правят скечове с нея, тя се усмихна, когато „Майко мила“ пуснаха видеата си, каза – благодаря им за рекламата. Ще кажете, че това е дебелокожие. Но колко публични личности, нападани справедливо или не, посрещат спокойно подигравките или обидите. Колко хора освен Наталия го могат? Петима, двама, нито един?

Очевидно, тя може и да създава екипи, защото в новия й център Be You (определя го като „женския рай“) работят немалко хора, сред които консултанти и треньори по хюман дизайн, астрология, мандала, констелации, белиденс, еротични и тийн танци, диви танци. Това пък какво е? Наталия обяснява, че са вид шамански танци. Иска да започне и курсове как се прави бизнес по женски, енергийни практики по Лариса Ренар – руската психоложка и биоложка, с която на 16 юни ще проведат втория поред семинар „Кръгът на женската сила: Презареждане“ в България.

Накъде ще насочите този път женската сила?

Лариса Ренар води практики, които позволяват да стане реалност това, което искаш. Основната цел е да видиш през призмата на твоята женственост какво иска сърцето ти. Всяка от нас има проблеми с това, че не изживява цялостно женствеността си. Завършената жена трябва да притежава и четирите енергии, както ги определя Лариса: на мило и нежно момиченце, на секси любовница, на кралица и на съпруга и майка. Ние се раждаме с две основни енергии, две ни куцат и оттам идват проблемите. Нереализираните енергии хвърлят сенки върху нас. Сянката на момиченцето ни кара да се изживяваме като жертви, постоянно наказвани от някого, тормозим се защо не ни харесват, без самочувствие сме, типичните болести на тази сянка са анорексията и булимията, депресиите. Сянката на любовницата е: не искам да правя секс, а да медитирам, да ходя в Бали, не ми трябват мъже – и оттам започват да се появяват гинекологични заболявания. Сянката на кралицата амазонка: искам да смажа мъжете, да ги накажа, аз съм по-добра от тях, включително в бизнеса. Амазонката намира само слаби мъже, въпреки да твърди, че търси силните. Жената със сянката на майка е контролираща, ревнива, не вярва в себе си. Често жената не знае какво иска, защото гледа на живота през сенките. Казва – искам кариера. Ти не я искаш, а искаш чрез това да накажеш баща си. Искам да имам пари, но ти не ги искаш, а искаш да имаш сигурност и дете. Задачата ни на този семинар е да изчистим сенките, да разберем какво наистина искаме и как да го постигнем.

Кои са твоите силни енергии и кои – слабите?

По-силна съм като момиченце и кралица. Доразвих любовницата, сега доразвивам съпругата и майката. Намирам си приятелки, които имат силен архетип в тази насока, и взаимно се допълваме. На семинара това също работи и се получава някаква магия. Въздухът става като хляб, който можеш да режеш. Жената сама по себе си е слаба, а ние се събираме и подсилваме една друга.

Според твоите наблюдения в България кои енергии преобладават?

Има от всичко по малко, но моя клиентела са предимно кралиците и амазонките, които имат успешен бизнес, но нямат мъже. Или намират само слаби мъже. Работата ми е да им помогна да развият женската си същност, която им позволява да бъдат майки, съпруги и мъжът до тях да бъде по-силен. Или да намерят мъж изобщо.

Имаше съобщение, че семинарите ти помагат в лекуването на миоми и кисти. Даже си уточнила – миомите са от неприемане на майката, кистите – от гняв към бащата. Това силно ме притесни, как така лекуваш, ти не си лекар?

Никога не съм казвала, че специално ги лекувам. Ако си нервен, ендокринната система започва да отделя много от хормона на стреса кортизол, някои органи започват да не функционират нормално. Ако ти си оправиш емоциите, оздравяваш. Всичките болести в тялото ни са от нарушаване на емоциите, психосоматика. И когато махнем блокажите… Аз твърдя, че лекувам тях. И като страничен ефект се случват тези неща с миомите и кистите, които бяха изненада и за мен. Доста клиенти ми го споделят, показват снимки преди семинарите и след тях. Имах жена с ранен климакс, майка й също е била ранен климакс, спряла да прави секс на 30, изгонила баща й. При моята клиентка се получило същото. Тя дойде при мен на 40 и няколко, без мензис вече втора година. След като работихме с нея, мензисът й дойде отново. Т.е. тя промени родовата си програма, започна да приема мъжете, прости на баща си, на бившия си мъж, намери го, извини му се, че го е отхвърлила. Дъщеря й започна да се среща с баща си. И в тялото й настъпиха поразителни промени. Имахме жена с възелче в гърдата, която беше много обидена на баща си. Донесе негова снимка, защото той вече беше починал, поиска му прошка. За 3 месеца възелчето намаля двойно без лекарства и химиотерапии. Донесе рентгенова снимка, показа. Имам доста случаи на забременяване. Имах група в чужбина през ноември и в нея жена, която не можеше да забременее доста време, независимо че нямаше патология. Тя беше амазонка и кралица. Работихме пак с баща й. Казах й – до 3 месеца ще забременееш. Започна семинара в началото на ноември, в края на ноември забременя и сега чакаме бебенце.

Канили ли са те за кръстница?

Канят ме за кума, за кръстница, дори наричат деца с моето име. Но не това е целта. Когато човек идва, аз не му казвам – ще забременееш или ще махнеш възела. Казвам – ще ти помогна да разбереш къде е блокажът.

Четох, че бюстът на участничките в семинарите ти се увеличавал до 1 размер. Това как става?

Има жени, които потискат любовницата в себе си. Освобождавайки сексуалността им, бюстът им може малко да се увеличи, да се закръгли. Както и цялото тяло. Това е пак в главата ни. Моя клиентка беше като момиченце, 40 кг. След като освободихме любовницата в нея, тя стана с нормалното тегло, 50 кг, т.е. всичко й се закръгли. Започна да изглежда като жена.

Какво е отношението ти към сексскандалите в Холивуд и движението #metoo?

Не съм чувала.

Добре, а каква е твоята позиция за сексуалния тормоз?

Първо, в Америка искат да съдят за какво ли не. Бях там няколко пъти и наблюденията ми са, че мъжете се страхуват да погледнат жена повече от 30 секунди, за да не ги съдят за сексуален тормоз. Мой приятел беше пратил на колежката си цветя вкъщи, тя го обвини, че я тормози, и го извикаха с полиция. Това е патологично. Става дума и за огромни пари, които можеш да вземеш. Мисля, че в Щатите юрист е най-разпространената професия. Това е огромна индустрия. Не познавам талантливи жени, пробили по легален начин, да обвинят някого за сексуален тормоз. Скоро бях в Италия при моя приятелка, тя е в топ 15 на оперните певици. Светлана Касиян. Пробива абсолютно сама. В Русия се явява на конкурс и печели сред 600 жени, канят я в Болшой театър, после в Италия. Вече е световна величина, а тя е от Батуми, дори не е от Русия. Който има талант, пробива, който има друг талант, пробива по друг начин.

В Америка семинари ли си водила?

Бях там 1 месец. Наблюдавах. Срещах се и с мои фенове. Американците ми се видяха много готини. Запознах се с момичета, които се оплакваха, че нямат мъже. Казах им – искате ли да ви намеря мъже за една вечер? Кажете ми кой е най-хубавият бар в Ню Йорк. Отидохме там, но аз съм по токчета и рокля, те са по дънки, така им било удобно. Качваме се в бара, който беше на покрива на някакъв небостъргач, виждам двама мъже и им се усмихвам. Те дотолкова не очакваха да видят усмихната жена, че веднага попитаха – искате ли шампанско. Казах – с удоволствие. Започна да вали, веднага се появи мъж с чадър. След 10 минути бяхме в компания с шестима мъже, момичетата размениха телефоните с тях и бяха в шок колко лесно стана. Питат ме – Наталия, откъде ги намери. Ние търсим и няма. Казвам – просто им се усмихнете, дайте знак, че ги харесвате. Ако жената е доброжелателна към мъжа, той разбира, че е безопасно, и прави крачката. Всичко зависи от жената.

И в брака ли е така? Научи ли нещо ново през първата година след сватбата ти с Такис?

С Такис се научих на много неща. На търпение. Да казвам, че е прав, дори когато не е, да прощавам, да не реагирам първично, да изчакам да му мине. Намалих и пътуванията, въпреки че ми липсват и са важна част от живота ми. Интересна година беше, с напасване на културите. Знаеш ли, аз като рускиня очаквам, че мъжете трябва да правят много неща за мен. В нашата руска психология е вградено да бъдеш принцеса. А гръцките мъже очакват съпругата да бъде като майка, много обгрижваща. Там е като в Италия, майките са важни, затова са мамини момчета.

Ще празнувате ли годишнината през юни?

Точно тогава пътувам до Корфу за семинар за богини. Вероятно с Такис ще се засечем в Атина и там ще празнуваме.

Научи ли гръцки, както искаше, за да можеш да говориш със свекърва си?

Някои основни изречения. Сагапо поли, евхаристо поли, охи охи. Ако ще живеем там, ще го науча, много тежък език е, направо си разказах играта с него. Такис превежда.

Имате ли наистина клауза в предбрачния договор, че не можете да си отказвате секс?

Е, така се шегуваме. То не е само секс. Трябва да има вечеря, да поговорите. Двамата сме съгласни, че дори ако сме изморени, трябва да намерим време за интимния си живот, да не се оставя на самотек. И да обсъждаме кой какво дава, кой с какво е съгласен или не. Смятам, че обсъждането е важно за всяка връзка, за да знаеш накъде върви тя. Проблемът е, че хората не комуникират.

Беше казала преди сватбата, че свекървата чака дете от теб и Такис, защото той е и първороден син.

Ох, това за всички е важно. И двамата с Такис сме здрави, но усещам, че още не ми е дошло времето. В момента толкова обичам живота си, щастлива съм с това, което имам.

Беше станала нудистка.

В България не си го позволявам по разбираеми причини. Но когато имам тази възможност… Няма нищо по-прекрасно да плуваш гола в морето или океана. Пожелавам го на всеки.

Не ти ли идва много работата?

Намерила съм моята формула. Работя, работя и след това отивам някъде на почивка. Без телефони, без компютри. Винаги бягам в чужбина, където никой не ме познава, където мога да намеря нудисткия плаж, някое диво място с хубав хотел и там си позволявам книги, филми, приятели, излизания. Гледам в морето, в небето, в огъня. Всеки месец за по 3-4 дни някъде изчезвам, понякога с мъжа ми, понякога с приятелка, сестра ми, майка ми, понякога сама. Ако няма такива паузи, направо се разболявам. Наскоро имах семинар от 9 сутринта до 10 вечерта с малка кафе пауза. Вечерта се прибирам и казвам на мъжа ми – умирам, моля те, направи ми масаж на краката, ох. И той ми направи, направи и много хубав чай. Каза – моля те, лягай и спи, покри ме с одеяло.

Той с какво се занимава сега? Щеше да менажира твоя ритрийт център в Рибарица.

Там поспряха нещата, защото трудно се стига. Сега е в процес на търсене на себе си е, но като цяло е в хотелиерството. Но аз започвам нещо много интересно в центъра си – вумбилдинг, тренировка за вагини, съчетана с тренировка за лице – фейсбилдинг, който в Русия е много популярен. Ще ги води една рускиня, женена отскоро за българин. Половин час вумбилдинг, половин час фейсбилдинг.

Извинявай, но вумбилдингът групово занимание ли е?

Отиваш в тоалетната, слагаш си дървено яйчице, дрехите отгоре и тренираш с останалите. Към яйчицето могат да се привързват и тежести.

Това е Наталия – тя винаги е конкретна!

източник: eva.bg

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *