Партньор на Проватон
 Honor Note Rolls Royce Edition ще отива на лимузината ви

Honor Note Rolls Royce Edition ще отива на лимузината ви

Сподели в

През последните години различните смартфони на Huawei, издадени от серията Porsche Design, популяризираха пускането в продажба на луксозни устройства, разработени в партньорство с добре познати марки. Наскоро китайският съперник Oppo пуснаLamborghini Edition на флагмана си на Find X, докато за Xiaomi се говори, че подготвя Ferrari Edition на Mi Mix 3. Според най-нов слух обаче нещо подобно ще се появи и с марката Honor. Тя също може да развие своя собствена бутикова версия на телефон, този път в партньорство с Rolls Royce.

Въпросният продукт се счита за специално издание на Honor Note 10, което ще бъде представено на 26 юли. Това означава, че потребителите трябва да очакват огромен 6.9-инчов дисплей с минимални рамки около него. Обаче докато в обикновената версия на Note 10 се използва стъкло, слуховете сочат към възможното използване на керамика във варианта Rolls Royce – един материал, който преди видяхме на Mi Mix 2S. Също така, що се отнася до цвета, устройството трябва да е на разположение в сребристо и ще разполага с видно лого на Rolls Royce отзад.

Придвижвайки се към вътрешните спецификации, трябва да се очаква процесорът Kirin 970, който се съдържа в обикновената версия на Note 10, въпреки че RAM паметта и вътрешното място за съхранение ще получат съответно ъпгрейд до 8 GB и 256 GB. Освен това, гледайки към камерите, основният 24-мегапикселов сензор, който използва AI подобрения, ще бъде представен както отпред, така и отзад, въпреки че последният ще бъде придружен и от втори 16-мегапикселов сензор. Освен това, Android 8.1 Oreo трябва да се очаква по подразбиране, заедно с възможна версия на EMUI за Rolls Royce.

Понастоящем Rolls Royce Edition на Note 10 изглежда ще се появи официално по-късно този месец заедно с обикновения вариант, въпреки че не е ясно дали продажбите ще започнат на по-късна дата. Независимо от това, ако източниците са точни в данните си, Honor Note 10 Rolls Royce Edition може да струва до 1500 долара.

източник: hicomm.bg

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *