Партньор на Проватон
 Красива, умна, успешна, но… сама?

Красива, умна, успешна, но… сама?

Сподели в

Красива, добре облечена, атрактивна, излъчваща сила и успех. Тя винаги е сърцето на компанията и притежава умението да ръководи хората. Винаги е заобиколена от интересни хора, те самите искат да общуват с нея. Тя определено знае как да задържи погледите върху себе си. Знае кога да се шегува и кога да е сериозна. Знае си цената! Всичко около нея е красота… Жена – мечта! Но… никой не я чака вкъщи…

Резултат с изображение за woman getting homeСигурно ви е позната тази история. Може би сред вашите приятелки има такава жена, или вие сте тази жена?
Защо се случва така? Нали е перфектна? Нали притежава всички качества, които може да мечтае един мъж? Какво не й е наред? Всичко идва от страховете вътре в нея. Онези страхове, които тя не признава, че има… дори и пред себе си.
Страх от загуба на контрол
Човек има доверие в себе си. Има контрол над живота, действията, чувствата. Сам е по-лесно да запазите всичко под контрол. Щом някой друг “проникне” в живота ни, появява се хаос и попадаме извън зоната си на контрол. Тогава се проявява онзи страх, че всичко, което сте постигнали може да изчезне за миг.
Страх от загуба на свобода
Независимата жена, не е готова да загуби свободата си. Мисълта, че трябва да се съобразява или да докладва на някого, къде е, с кого и какво прави, е една от причината тези жени да са сами.
Страх от предателство
Един от най-големите страхове, които изпитват жените, когато влизат във връзка, е именно страхът от предателството. И точно това е една от причините, успешните жени да са затворени към връзките. Недоверчиви са. За съжаление, никой не може да създаде условия на пълна сигурност. Никой неможе да гарантира, че няма да бъдем наранени. Но ако избягваме евентуалната болка, можем да пропуснем и стойностните моменти в живота…
Мъжка енергия
Често навлизайки в елемента на независимост и пълна самодостатъчност, жените отиват в мъжката енергия. Такава жена не е готова да прави компромиси. Затова и остава сама.
Прекалена амбиция
Кариера, знание, развитие, пари… всичко това отнема време, за да се постигнат положителни резултати. Хубаво е човек да е амбициозен, но болната амбиция за всичко това, не оставя време за личен живот. И най-лошото е, че такава жена, дори няма желание. Тя не осъзнава, че има нужда от това. И когато дойде денят да спре, тя осъзнава, че е останала сама.

 

Резултат с изображение за woman alone

Разпознавате ли себе си в някоя от изредените точки? Чудесно. Информираността и разбирането е първата стъпка към промяната. Всеки път, когато се случва нещо от изброените неща по-горе, обърнете внимание. Помислете – какво чувствате в този момент? Опитайте се да действате по различен начин. Отворете сърцето си за нови срещи, нека любовта влезе в живота ви. Живейте осъзнавайки и забелязвайки това, което се случва с вас!
Нека една от целите ви бъде да намерите партньор, да намерите любов, която да топли сърцето и душата ви. Тя ще даде жизненост и цвят на света ви – този, който ви заобикаля и този, вътре във вас!

 

Ка́трин Арейби

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *