Партньор на Проватон
 Какво харесват по време на секс различните зодии?

Какво харесват по време на секс различните зодии?

Сподели в

Хората обичат най-разнообразни неща в секса. Това зависи както от техния характер, така и от зодията, която са, а и от опита, който имат под завивките. Ако искате да разберете как да доставите удоволствие на половинката си, вижте какво харесват различните зодии по време на секс:

Овен – представителите на огнената зодия са доста импулсивни личности, които харесват разнообразния сексуален живот. Ако искате да задоволите нуждите на Овена, трябва да използвате въображението си и да забравите всякакви задръжки.

Мъжете – овни са самоуверени, обичат да целуват и правят секс по-често от останалите зодии. Както сами се досещате, искат да доминират както в живота, така и по време на секс.

Жените – овни също обичат да правят секс и се отдават изцяло, когато са с любимия. Предпочитат интимният им партньор да е твърд и да не се плаши от нейната агресивност. Представителките на тази зодия обичат да си доставят удоволствия по време на секс, стига това да не вреди по някакъв начин на здравето им.

Овните обожават целувките по ушите, както и да бъдат галени по косата. Подхождат си с Лъв, Близнаци и Телец.

Телец – представителите на тази зодия обичат нещата да стават бавно и спокойно. Това, разбира се, не означава, че си падат по скучния секс. Напротив! Те обичат страстните и чувствени преживявания.

Мъжете – телци обичат дългите креватни изживявания. Хубавото при тях е, че са единствената зодия, която харесва дългата любовна игра, а за дамите тя определено е важна и носи огромна доза наслада.

Жените – телци обичат да флиртуват и затова често оставят грешно впечатление у околните. Дамите от зодия са взискателни любовници, но това ще го разберете по време на секс.

Телците се възбуждат най-много от целувките по врата. Подхождат си с Козирог, Скорпион и Риби.

Близнаци – тази зодия е известна с това, че има две лица и често се държи така, както другите очакват, а не така, както наистина й идва от вътре. Същото е и в любовта. Близнаците обичат двойствената игра – единият партньор се раздава, другият е пасивен, единият прави любов, а другият наблюдава. Представителите на тази зодия повече харесват идеята и възможността да правят секс, но не и самия акт.

Мъжете – близнаци обичат да експериментират. Не харесват любовната игра и се стараят да я прескочат и да пристъпят направо по същество. Като изключим това, сексът с тях никога не е скучен.

Жените – близнаци обичат разнообразния сексуален живот и затова си го правят такъв, като сменят често партньорите си. Те се наслаждават на любовната игра, като винаги комбинират целувките със стимулиране на други ерогенни зони.

Близнаците изпитват огромно удоволствие, когато получават целувки от вътрешната страна на ръцете и по дланите. Подхождат си със Стрелец и Скорпион.

Рак – представителите на тази зодия са грижливи, чувствителни и много забавни хора. Те нямат нищо против, даже предпочитат, интимният им партньор да е в доминантната роля по време на секс.

Мъжете – раци имат навика да идеализират половинката си. Обичат дълбоките и чувствени целувки и нежните ласки по време на секс.

Жените – раци трудно допускат някого в леглото си, но когато това стане, мъжът е готов на всичко, за да не загуби партньорката си. Дамите имат нужда от окуражаване, за да разпалят еротичното си въображение.

Раците обичат целувките в областта на гърдите. Подхождат си с Риби, Скорпион и Дева.

 Лъв – за представителите на тази зодия сексът определено е доста важен. Той се нарежда редом до храната и водата, а това си е сериозно. Лъвовете, както сами се досещате, също като овните обичат да доминират в леглото.

Мъжете – лъвове искат партньорката им да бъде силна и самоуверена жена, която обаче се поддава на опитомяване. Представителите на тази зодия обичат да се чувстват полезни и затова им е приятно, когато любимата им им поиска помощ.

Жените – лъвове са винаги в центъра на вниманието и успяват да привлекат интереса към себе си, особено този на мъжете. Лъвиците също обичат да доминират, като по време на секс често си служат с манипулации, за да получат това ,което искат. Представителките на тази зодия рядко се вживяват в ролята на домакини.

Лъвовете обожават целувките по гърба, особено около гръбнака. Подхождат си с Риби, Близнаци и Овен.

Дева – повечето представители на тази зодия имат сочни устни и се целуват много добре. Те държат партньорът им да бъде чистоплътен и чаровен. Лесно се привличат от грациозни личности.

Мъжете – деви знаят как да правят секс и да задоволяват нуждите на своята любима. Те харесват сдържани и опитни жени и обичат да разпалват страстите.

Жените – деви много държат на принципите си. Те винаги си поставят някакви граници, които не искат да преминават и никога не го правят. С жените от тази зодия може да правите всичко, стига те да не го мислят за нещо ненормално или унизително.

Девите си падат по ласките в областта на корема. Бъдете сигурни, че ако ги целувате и докосвате около пъпа, ще се побъркат от кеф. Подхождат си с Овен, Рак и Козирог.

Везни – мъжете и жените от тази зодия определено знаят как да флиртуват и да свалят звезди. Не се учудвайте, ако бързо се озовете в леглото им.

Мъжете – везни са страстни и всеотдайни натури. Те правят разнообразен секс и не обичат рутината. Впечатляват се, когато партньорката им предлага нови и интересни пози.

Жените – везни обичат да експериментират по време на секс. Няма шанс да си легнат с безличен мъж. Ако искате да впечатлите представителка на тази зодия, трябва да използвате нестандартен подход.

Везните харесват ласките в областта на долната част на гърба и дупето. Подхождат си с Лъв, Рак и Везни.

Скорпион – скорпионите обичат да правят редовно секс и да доминират по време на акта. За тях няма никакви бариери и обичат да разнообразяват сексуалния си живот.

Мъжете – скорпиони бързо натрупват опит в областта на секса, защото започват да го практикуват редовно от тийнейджърска възраст. Те обичат да задоволяват максимално партньорката си и се стараят много по време на секс.

Жените – скорпиони са сексапилни личности, които обичат да държат нещата под контрол в леглото. Не ги дразнете излишно със споменаването на други женски имена, защото дамите от тази зодия са изключително ревниви и се палят лесно.

Скорпионите обичат да бъдат целувани и докосвани по цялото тяло. Подхождат си с Лъв, Козирог и Телец.

Стрелец – представителите на тази зодия не са особено емоционални личности или поне прикриват чувствата си, но за сметка на това често правят романтични изненади на половинката си. Обичат да пишат любовни стихове, да подаряват цветя … така че романтиката определено е налице.

Мъжете – стрелци си падат по жените, които знаят какво искат в леглото. Полудяват от кеф, когато първоначално партньорката им се дърпа и оказва съпротива. Това ги мотивира и ги кара да дадат най-доброто от себе си по време на секс. Ако искате да го подлудите, предизвиквайте го всеки път, когато ви се отдаде възможност.

Жените – стрелци обичат да флиртуват и да са в центъра на вниманието. За съжаление, повечето представителки на зодия Стрелец се интересуват само от собствените си интереси в леглото. Рядко се раздават заради партньора си.

Стрелците се побъркват от кеф, когато получават ласки в областта на бедрата или когато бъдат нежно галени по косата. Подхождат си с Водолей, Стрелец и Близнаци.

Козирог – козирозите определено знаят как да флиртуват и да съблазняват. Те имат огромен еротичен потенциал, но в същото време са изключително принципни и консервативни. Не са привърженици на секса за една нощ, предпочитат сериозните взаимоотношения.

Мъжете – козирози обичат да правят секс, но с една и съща жена. При тях „лесните“ дами нямат шанс, защото няма как да привлекат вниманието им. Представителите на тази зодия си падат по жени, които съчетават в себе си дух, изисканост и темперамент.

Жените – козирози като цяло са скромни личности, но това не им пречи да са способни на много силни страсти и чувства. В началото може и да решите, че са скучни, но със сигурност ще промените мнението си, когато ги опознаете.

Козирозите харесват ласките около пъпа и коленете, както и масажите, които започват от кръста нагоре. Подхождат си с Водолей, Скорпион и Телец.

Водолей – водолеите определено обичат да правят секс. Ако може – всеки ден! По този начин те доказват любовта си. Или поне така си мислят.

Мъжете – водолеи се привличат от сексапилни и силни жени, които знаят какво искат от секса и от живота. Обичат да експериментират в леглото и имат доста разнообразен сексуален живот.

Жените – водолеи не си падат по флиртовете. Те предпочитат сериозните взаимоотношения. Затова не може да очаквате от представителките на тази зодия само секс. Те мразят да бъдат третирани само като сексуални обекти, затова по-добре не се опитвайте да го правите. Ако обаче искате сериозни взаимоотношения и качествен сексуален живот – жените от тази зодия са идеални за това.

Водолеите обичат да бъдат галени по цялото тяло, като най-голямо удоволствие им доставят ласките по прасците и глезените. Подхождат си със Стрелец, Везни и Козирог.

Риби – представителите на тази зодия не правят секс, те правят любов. Докато намерят половинката си, често сменят интимните си партньори, но когато я открият, остават верни докрай. Рибите са емоционални и чувствени личности, които обичат да експериментират в леглото.

Мъжете – риби като цяло са пасивни по време на секс, но това не означава, че се държат егоистично. Напротив, за тях най-важното е партньорката им да бъде доволна и задоволена. Рибите обичат да виждат половинката си, облечена в еротично бельо.

Жените – риби обожават да правят секс и ако имат възможност, биха го правили всеки ден. Те са изключително женствени и обичат да бъдат прелъстявани от мъжете.

Рибите харесват нежните закачки и захапвания в областта на ръцете и гърба. Подхождат си с Везни, Телец и Риби.

 

източник: vchas.net

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *