Партньор на Проватон
 Канят на вечеря в бяло във Варна

Канят на вечеря в бяло във Варна

Сподели в
Традицията се заражда преди 30 години в Париж, когато приятели решават да се насладят на вечерен пикник под звездите, облечени изцяло в бяло

Второто издание в България на международния феномен с 30 годишна история “Вечеря в бяло” правят във Варна на 21 юли. Всеки, който иска да се включи, трябва да се да се регистрира на www.whitedinner.bg.

Традицията се заражда преди 30 години в Париж, когато група приятели решават да се насладят на вечерен пикник под звездите, облечени изцяло в бяло. Днес подвластни на магията са десетки градове като Париж, Барселона, Сидни, Милано, Торино, Ню Йорк, Вашингтон, Хонг Конг, Хонолулу, Берлин, Хамбург, Йоханесбург и много други, а от миналата година и София и Букурещ.

Трябва да си изцяло в бяло. На открито, в центъра на града, място, където може да видиш и да те видят!

Получаваш мейл с място за среща с твоя координатор, който ще те отведе до мястото на събитието. Пълна тайна по стара 30 годишна традиция: никой не знае до деня на събитието, дори членове на екипа!

Музиката е на живо, известен таен гост изпълнител, магията на цирка с акробатика и DJ парти, ще ни накарат да танцуваме щастливи до 23:00 ч., когато по стара традиция, отново ще запалим бенгалски огньове, раздени от Организаторите в последния момент преди партито да приключи.
Едно истинско лятно парти приключение, на свеж въздух, с коктейл в ръка! Но кой ще го направи достатъчно красиво или интересно ако не самите вие?

Градски пикник в бяло, вечеря под звездите! Порцелан, стъкло, метал, дърво. Еднократните пластмаси са забранени.
Събитието е за хора с ЕКО нагласа, хора с афинитет към красивото, гурме кухнята, обичащи качествена музика като джаз, соул, фънк и поп и знаещи как да се забавляват в хармния с околните.

Не е трудно да вземеш леки мезета, сирена, плодове, а защо не и специално пригтовен сладкиш и да го споделиш с приятели и непознати на една маса.

Участниците сами приготвят и донасят храна, посуда, прибори и напитки, на които ще се насладят в компанията на семесйтво, приятели, но и стотици непознати.

Изисква малко инициативност, но ще ти подари невероятното усещане, да създадеш заедно с близките си едно грандиозно събитие!

За по-малко от 30 мин. на тайното място, по план схема, ще се появят вашите маси, вие ще ги украсите и нареди храна и посуда, а после остава само да се насладят всички заедно на една юлска вечер под звездите с музика и танци!

 

източник: varnautre.bg

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *