Партньор на Проватон
 Шишковата и ул. “Климент” вече са изчистени от спрени коли

Шишковата и ул. “Климент” вече са изчистени от спрени коли

Сподели в
От колкото и години да живеете във Варна едва ли сте виждали района около Шишковата градинка така “девствен” откъм паркирани коли. Във връзка с  въвеждането на синята зона в централната част на града всички райони, на които не са предвидени места за платено паркиране, в момента се разчистват от спрени автомобили. Това става чрез уведомления за наложена глоба с фиш в размер на 20 лева. Екипите на общинската фирма, отговаряща за паркирането, могат да бъдат забелязани на Шишковата градинка, където масирано раздават информационни флайери с информация за новата варненска придобивка.
Снимка
Освен платната около Шишковата градинка чиста е и ул. “Климент”. Тук паркиране също не е позволено и две коли вече спокойно ще се разминават по нея.
Снимка
Следващата снимка, която ни изпрати слушател на Радио Варна, едва ли е новина за някого – млад мъж е спрял автомобила си на тротоара на бул. “Княз Борис I”. Новина е, обаче, че все по-често подобни случки ни дразнят и вече не сме склонни да ги подминаваме с лека ръка.
Снимка
източник: bnr.bg

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *