Партньор на Проватон
 Перфектни дупе и корем, само за 5 минути!

Перфектни дупе и корем, само за 5 минути!

Сподели в

За някои може и да изглежда елементарно и безполезно включването на топка в тренировката. Това съвсем не е така. В действителност упражненията с топка могат да бъдат доста натоварващи и то точно за най-проблемните зони. Освен, че развива отличен цялостен мускулен тонус за тялото ви, топката има доста други предимства, като започнем от рехабилитация, та да стигнем до усвояване на баланс. Освен всичко, с топката можете да подобрите сърдечно-съдовата система.
Топките са пълни с въздух и са удобни за употреба. Лека са и издръжливи. Правилното използване на топка за упражнения, по време на тренировката във фитнеса, може да спомогне за подобряване на вашата гъвкавост. Можете да използвате топка, за да загреете и разтегнете мускулите си, преди да започнете тренировка. Това може да предотврати наранявания и също така да ви помогне да запазите мускулите и ставите ви функционални.
Предлагам ви видео с 5-минутна тренировка с топка, която ще оформи перфектно тялото ви. За всяко упражнение отделете по 30 секунди, като правите, колкото може повече повторения.
Облечете се удобно, вземете топката и да започваме…

Ка́трин Арейби

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *