Партньор на Проватон
 9-те каприза на оргазма

9-те каприза на оргазма

Сподели в

Ако все не успявате да стигнете до заветния оргазъм и преди да започвате да се чудите дали физиологично всичко ви е наред, по-добре прочетете следващите редове. Може пък и да намерите “лека” за вашето удоволствие.

  1. Ако имате нов любим разкажете му за своите сексуални предпочитания и заони, където е добре често да и докосва.
  2. По време на първия сексуален контакт извърлете от главата си всички мисли за възможен неуспех. А ако вашите отношения с любимия са вече достатъчно открити и интимни, разкажете му за вашите страхове – най-добре в шеговита форма.
  3. Не се опитвайте да контролирате поведението си всяка секунда. И не се бойте, че може да направите нещо, което няма да се хареса на мъжа. По-добре се отпуснете и се фокусирайте върху собствените си удоволствия.
  4. Отличен начин да скриете недостатъците на тялото си (в повечето случаи въобрацаеми) е да облечете красиво, сексапилно бельо. Мъжете се възбуждат, когато го свалят и не забелязват нито целулита, нито излишните сантиметри на талията ви. Приглушете светлината. Това помага на играта на въображението.
  5. Ако не сте планирали бременност, задължително говорете с вашия любим за предпазни мерки и намерете начин, който устройва и двама ви.
  6. Опитайте да се избавите от притеснението. Когато сте сама, позирайте пред огледалото разсъблечена или полуразсъблечена. Вижтее кои части от тялото ви са по-привлекателни и в коя поза изглеждате сексапилно.
  7. За да запазите интимните отношения с партньора си, контролирайте и намалете амбициите си в работата.
  8. Ако вашата внезапна гридиност се превърне в рутина, откажете се от секса за няколко месеца, но продължавайте да милвате и целувате партньора си, демонстрирайте му вниманието си. Така със сигурност ще заработи принципът на забранения плод.
  9. И накрая, преди да се отправите с любимия към леглото, не забравяйте да изпразните пикочния си мехур.

специалистите съветват

Полезно е от време на време да мастурбирате дори и да имате постоянен партньор за секс.

Благодарение на тези индивидуални “тренировки” вие ще се научите по-добре да чувствате своята сексуалност, ще се ориентирате в особеностите на своя темперамент. А това юе ви научи да “управлявате” оргазма си, ще ви помогне да имате пълноценен интимен живот с любимия мъж.

източник: mila.bg

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *