Партньор на Проватон
 Секс идеи, с които да разгорещите лятото

Секс идеи, с които да разгорещите лятото

Сподели в

С напредването на лятото идва време да разгорещим и сексуалния си живот. През лятото ни се струва, че всичко е по-ярко, по-весело, динамично и жизнено. Защо това да не важи и за интимния ни живот? Вижте няколко горещи секс идеи за лятото, с които ще разнообразите креватните занимания.

Ограничете физическия контакт по време на секс

Направете секса по-интересен и възбуждащ, като спрете да се докосвате. Правете секс, но без да пипате партньора си с цел да го възбудите още повече и да се увеличи нетърпението от физическия допир. Тази идея ще направи преживяването ви още по-вълнуващо и еротично!

Секс по време на пътуване

Следващия път, когато сте сами в колата и пътувате за някъде, направете пътешествието още по-горещо като отбиете по пътя и се отдадете на интимни ласки. А не е задължително и да спирате. Може да проявите креативност и по време на самото пътуване, но шофьорът не бива да отклонява погледа от движението пред него.

Експериментирайте със студени усещания

Ледени близалки, ледени кубчета, сладолед… Всичко това се разтапя по горещата кожа, възбужда сетивата и повишава настроението неимоверно. Възползвайте се максимално и ги приложете в любовната игра, за да разнообразите интимния си живот. Експериментирайте и импровизирайте смело, като излезете от секс рутината си досега.

Секс в палатка

Прекрасна идея за всички, които обичат къмпинги и спане под открито небе. А дори и да не сте почитатели на къмпингите, опитайте поне за един уикенд. Няма по-възбуждаща емоция от секса на публично място, но скрити уютно под тентата на вашата палатка. Опитайте нещо ново!

Играйте секс Туистър

Лятото е сезонът, който събужда детското в нас. Нали знаете за играта Туистър? Можете да я модифицирате леко, като промените условията от Премести се на плочка А1 на „Свали си блузата“. И така постепенно стигнете до кулминация в играта…

Секс на плажа

Най-популярната еротична фантазия, която обаче малцина практикуват. А тръпката от подобно изживяване е неповторима и си заслужава. Все пак, ако решите да пробвате, не го правете директно върху пясъка, тъй като може да се получи неприятно раздразнение от контакта с пясъка. Добре е да постелете чаршаф, а не плажна кърпа, защото чаршафът е по-фин и ще имате по-силно усещане на пясъка, но в същото време ще сте предпазени да не дразни кожата ви прекалено.

източник: az-jenata.bg

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *