Луксозна шоколадова архитектура
Сладките творения на французина поразяват въображението. Едва 14-годишен, той започва да усвоява тънкостите на шоколада, като получава обучение в Швейцария и Франция. На 21 г. вече е име в Париж. После съдбата го отвежда в Лас Вегас, където работи като главен сладкар в Jean Philippe Patisserie (Жан Филип Патисри).
Детайлно изработен грамофон, красиви цветни композиции, часовници, скулптури – всички творения на Гишон не само изглеждат добре, но са и много вкусни. Чаровният сладкар е много популярен в социалните мрежи. В Instagram и YouTube той поства поредица от видео съдържание, което заедно с обиколката му по света за провеждане на майсторски класове му спечелва многобройни последователи и ученици.
Гишон се вдъхновява от предмети от всекидневието, като ги пресъздава артистично чрез виртуозни сладкарски техники. Може да видите неговите видео материали в Instagram.