Партньор на Проватон
 Има ли размерът значение?

Има ли размерът значение?

Сподели в

“Размерът има значение!”, “Размерът няма значение!”… Твърдения много! А, не, не! Не ме разбирайте погрешно! Тук става въпрос за размерът на женската гръд. 🙂
В продължение на години жените все се притесняват, дали имат “правилните” размери на гърдите, талията и ханша. А да не говорим колко много от тях са лягали под ножа, за да постигнат “стандартите”.


Всъщност проведени са доста проучвания за това има или няма значение размерът на женските гърди. Оказва се, че значението за всеки е различно, в различни аспекти.

Атрактивност
Например жените с по-малки гърди могат да бъдат считани за компетентни, амбициозни и интелигентни, докато тези с по-големи гърди се свързват с противоположни характеристики. За жалост това са грешни стереотипи, които само доказват колко не наред са социалните стандарти на обществото, които категоризират хората не по отношение на техните способности. Е, разбира се, първото впечатление е важно, но размерът на женските гърди не е критерии за нивото на тяхната интелигентност.

Здраве

Много изследвания са се опитали да определят дали размерът на гърдата влияе върху диагнозата – рак на гърдата. Няма окончателни данни, които да свързват размера на гърдите с тази страшна диагноза.
Повишената вероятност от развитие на рак се дължи на гени. Но така или иначе, не всички хора, които наследяват мутации в тези гени развиват рак.

 

В крайна сметка размерът на гърдите не е елемент, който определя живота ви. Нито оказва влияние на това да се възпроизвеждате и да кърмите рожбата си, нито ви прави повече или по-малко привлекателни и абсолютно не влияе върху това кои сте. Гърдите са просто част от тялото, която трябва да обичате, независимо от размера.
Всяка жена има свой собствен сексапил, личност и стил, които я правят привлекателна и интересна. Това не е случайно. Всеки мъж има различен вкус за жени. Всеки мъж търси нещо различно в жената.

Свързано изображение
Не е нужно да се вкарвате в някакви абсурдни стереотипи, защото тялото ви е перфектно, независимо от размерът и формата. Обичайте го и му се наслаждавайте, и ще забележите, че не сте единствените…

 

Ка́трин Арейби

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *