Партньор на Проватон
 Зашеметяваща вечер в Bar Egoist с първото в България „Балкан Трап“ парти

Зашеметяваща вечер в Bar Egoist с първото в България „Балкан Трап“ парти

Сподели в

За първи път във Варна, a и изобщо в България, ще се случи нещо различно в Bar Egoist в морската столица Варна. Датата е 28 юли, начало 22.00 часа

Подгответе се за една зашеметяваща парти вечер с български ритми „Балкан Трап“, много красива и интересна музика създадена от DJ 89 със специалната подкрепа на DJ Silence BG.

Ще можете да чуете за първи път много неиздавани парчета, ремикси на познати песни и т.н.
Облечете се удобно, защото танците ще са до изгрев слънце а СПЪТНИК ще отрази суперсъбитието с подробен репортаж и снимков материал.

Входът е символичен с цена от 5.00 лв. Поради очаквания голям интерес организаторите са обявили телефон за предварителни резервации – 0899 33 69 69

Dj SIlence BG е един от малкото които си позволят да пускат различни и нечувани песни , благодарение на BarEgoist и голямата подкрепа на DJ SILENCE BG и DJ 89 , ще можете да чуете нечуваното , Страхотна компилация от прекрасен ритъм с Български звуци докосващи сърцата ви представяне на 2-ри албум екслузивно само и единствено за вас всички любители на страхотната музика . Цялата продукция е изработена , сиздадена от DJ 89 който е на световно ниво и заедно с DJ SILENCE BG ще представят тяхното парти „Balkan Trap“ така се казва и първият албум на DJ 89 .

източник: sputnik.bg

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *