Партньор на Проватон
 Сграда “Сахаров” – официално открита (СНИМКИ)

Сграда “Сахаров” – официално открита (СНИМКИ)

Сподели в

На 06.07.2018г. грандиозно откриване се състоя на най-новата жилищна и офис сграда “Сахаров”. Строежът стартира през 2016г. и сградата вече е факт благодарение на великолепното трио – “Конструмакс”, “Солей” и “Купи в България”. Сградата разполага със 135 апартамента и всички са разпродадени още по време на строежа.

Гости на откриването бяха собствениците на апартаментите, “виновниците” за осъществяването на проекта, както и кметът на район Младост – г-н Христо Христов.

Организаторите се бяха погрижили за удобството на гостите, с избор на напитки, плата с изискани ястия и сладолед, който се правеше на момента.

Водещ на събитието беше Тито Пертито. Откриването започна с освещаване на сградата. Последваха гости музиканти, които с таланта си се погрижиха за чудесната атмосфера на събитието. На видео стената, гостите станаха свидетели на специално видео с историята на строителите, подготвено за събитието.

Димитър Златев, който е собственик на “Купи в България”, също така е и главен спонсор на ДФК “Делфините”, които направиха демонстрация под ръководството на треньора си. г-н Златев изненада бъдещите футболни звезди, като им подари оригинална топка от световното първенство.

На фона на тържествена музика, лентата бе отрязана и сградата официално открита.

Събитието закриха танциори от ансамбъл “Българка”.

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *