Партньор на Проватон
 За какво най-често лъжат жените

За какво най-често лъжат жените

Сподели в

Жените делят на три, а мъжете умножават по три общия брой на партньорите си, гласи стара поговорка във Великобритания.

Ново проучване, осъществено от сайта MyCelebrityFashion.co.uk потвърждава това. То установило, че намаляването на броя на партньорите, с които са спали, е най-честата лъжа, изричана от жените, когато започват нова връзка. Над половината от анкетираните дами признали, че са излъгали за броя на миналите си завоевания.

Следващата най-честа лъжа е причината, поради която са скъсали с бившия си партньор, изричана от 38% от участничките. В допитването участвали 1362 жени на възраст между 18 и 30 години, които трябвало да отговорят кои лъжи казват най-често, когато са в любовна връзка. Представителките на нежния пол изричали по-голямата част от лъжите, за да предпазят егото и чувствата на партньора си.

Но дамите не са толкова себеотрицателни в неискреността си, тъй като неистини, които ги защитават или ги представят в по-добра светлина, съставляват голяма част от лъжите в топ десет.

55% от дамите признават, че лъжат партньора си, за да го накарат да ги харесва повече. Жените лъжат и за парите, които харчат за дрехи, за работата, за финансовото си положение, размера на гърдите и теглото си.

63 на сто от дамите обаче са съгласни, че лъжите водят до спорове във връзката.55% от тях лицемерно споделили, че биха се разочаровали, ако бъдат излъгани от партньора си, а 21% заявили, че биха се разгневили. 13% са категорични, че биха спрели да вярват на партньора си, ако ги излъже.

Що се отнася до мъжете, вече има начин да разберете какъв е той в леглото, независимо за какъв се представя.

Стилът му на обличане, неговите особености, апетит и език на тялото са знаци, които разкриват сексуалните му наклонности и това какво да очаквате от него без дрехи. Някои твърдят, че най-добрите любовници са лакомници. Те се радват на всички удоволствия, които предлага живота, включително храната.

В повечето случаи добрият апетит е знак за изразено либидо.

От друга страна обърнете внимание и на начина, по който говори. Липсата на ентусиазъм в разговора предвещава скука в леглото.

Важен показател е и мястото, което е избрал в ресторанта. Ако сяда, така че да вижда само вас, а не останалите гости на заведението, ще се насладите на преживяванията с него под завивките.

Колкото повече иска да се концентрира върху вас, толкова по-голямо внимание ще ви обърне и когато сте в леглото.

Начинът, по който ви държи за ръка също издава сексуалния му темперамент. Преплитането на пръсти е знак, че обича еротиката, а докосването на всяка част на ръката ви показва, че иска да е свързан с вас не само физически, но и емоционално. Мъжът, който едвам ви докосва с върховете на пръстите си не е особено заинтересуван, а ако ви хване за ръка по класическия начин, не очаквайте изненадиот него.

Как ви целува също е много важно. Ако обхване лицето ви с двете си ръце, докато се целува, знайте, че е романтична душа и е много страстен любовник, но очаква да му отвърнете по същия начин.

източник: edna.bg

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *