Партньор на Проватон
 Любовен хороскоп за 9 – 15 юли 2018

Любовен хороскоп за 9 – 15 юли 2018

Сподели в

Ще усетим енергията на Венера

През тази седмица две планети ще окажат най-силно влияние върху любовния ни живот – Венера и Юпитер. Ще можем да развием връзката си или пък да я преосмислим и да продължим в търсенето на нова любов. Необвързаните също ще се радват на подкрепата на тези планети. Повече за това какво ви очаква според зодията, вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

Мир и хармония, такъв ще бъде любовният живот на представителите на зодия Овен. Ще се чувствате необикновено, сякаш сте се качили на влакче в увеселителен парк. Ако сте обвързани, нещата просто ще се случват с лекота между вас и любимия човек. Необвързаните Овни могат да продължават да живеят живота си с пълна сила, любовта идва, когато най-малко я очаквате.

Телец

Има затишие във връзката ви, а усилията, които полагате залюбовния ви живот, сякаш не се възнаграждават? Всичко това е на път да изчезне и да усетите положителната космическа енергия. Юпитер ще заеме добра позиция още във вторник във вашия партньорски сектор, помагайки ви да направите връзката си пълноценна. Ако сте необвързани, Венера се премества във вашия романтичен сектор в понеделник, давайки ви възможността да срещнете нова и интересна личност.

3 урока за любовта, които научаваме от нашите баби и дядовци

Близнаци

Когато става въпрос за вашия любовен живот, то нещата се движат в посока напред. С любимия човек ще говорите за това как да направите връзката си много по-уютна.Някои от вас може да заживеят под един покрив. Направете го! С „владетеля“ на вашия партньорски сектор Юпитер, в любовта всичко ще бъде наред.

Рак

Много любов очаква представителите на зодия Рак. Юпитер ще окаже влияние върху вашия романтичен сектор във вторник, след като е бил ретрограден в продължение на няколко месеца. Това означава нови и добри перспективи в любовен план, особено за необвързаните Раци. В живота ви ще настъпи ново начало.

Четвъртото слънчево затъмнение в знака ви ще направи потенциала за нова връзка още по-голям. Ако вече сте обвързани, може да поискате лично ново начало, ако по някакъв начин връзката ви кара да се чувствате ограничени.

Лъв

Повече романтика и добри любовни перспективи очакват и Лъвовете. Ако напоследък сте имали някакви проблеми с любимия човек, ще имате възможност да ги изгладите. Необвързаните Лъвове може да срещнат нова и интересна личност, чрез роднина, приятели. Бъдете оптимистично настроени.

Дева

Ах, Деви! Вашата космическа фея Венера е на път да прокара вълшебната си пръчица и да ви даде ценен подарък. Тя ще се премести в знака ви в понеделник, където ще остане до 6 август. Време е да празнувате, защото ще излъчвате светлина, любов, ще може да изразите по-ясно чувствата си, а енергийното ви пространство ще привлича с лекота представителите на другия пол. Необвързаните имат шанс за нова любов, а тези от вас, които се намират във връзка ще получат най-доброто от нея.

Везни

Ако любовният ви живот напоследък е станал отчайващ, то може би с половинката ще решите да си дадете почивка. Венера ще се премести в 12-и дом, отговарящ за вътрешния мир, егото и така ще се задържи до 6 август. Ако сте обвързани, това може да бъде времето на прошка, особено ако вие и вашият партньор съзнателно работите за подобряване на връзката си. Необвързаните Везни е добре да освободят сърцето си от емоции, които не им носят нищо положително.

Скорпион

Ще се почувствате така, сякаш тази седмица ви носи нещо ново. Юпитер, планетата на оптимизма и вярата, ще се премести в знака ви, след като е бил ретрограден през последните няколко месеца. Не само ще възродите вашия късмет, но ще можете да постигнете много неща в живота си. Любовният ви живот също ще претърпи положителни промени.

Стрелец

Юпитер ще ви накара да празнувате, когато става въпрос за любовта. През последните няколко месеца сте имали възможността да помислите за какво наистина жадувате по отношение на дълбочината и интимността във вашата връзка. Вселената е на път да ви предложи нещо хубаво в любовта, без значение дали имате партньор до себе си или си търсите такъв.

Мъжки жестове, които впечатляват жените

Козирог

Време е за ново начало по отношение на любовта. Плутон сега се намира във вашия знак, което означава, че имате цялата власт да решите какво искате във любовта. Ще бъдете водещата страна, независимо дали имате връзка или търсите нова любов. Нека това не ви плаши, вибрациите са положителни.  

Още по темата

Водолей

Въпреки че не сте в особено настроение за романтични преживявания, Венера ще се премести във вашия 8-и дом на  дълбоката интимност, оставайки там до 6 август. Това е добра новина, ако сте обвързани, тъй като половинката ви може да ви изненада с положителни новини свързани с финанси. Освен това ще намерите начин да направите взаимоотношенията си по-хармонични.

Риби

Любовта е красиво нещо! Тази седмица ще имате възможността да се радвате на положителните вибрации на Венера. До 6 август ще може да подобрите съществуващата любовна връзка. Ще споделяте любовта си и ще се грижите за личния си живот. Необвързаните Риби може да се влюбят.

източник: Az-jenata.bg

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *