Партньор на Проватон
 8 истории за аналния секс

8 истории за аналния секс

Сподели в

За някои аналният секс е вълнуваща и пикантна част от половия акт, която изисква дълга подготовка, докато за други е просто част от играта. Някои дами я намират за нещо недопустимо и дори се страхуват да опитат. Но от които и да сте вие, определено ще ви е интересно да прочетете следните истории, а също така можете и да получите информация, която ще ви е полезна, когато решите да го направите.

Представяме ви 8 случки, свързани с аналния секс през погледа на различни жени.

„Може да бъде фантастично, стига да…“

„Много лоша идея е да правите анален секс, когато стомахът ви е пълен или пък напълно празен. Сякаш всеки момент ще се изходите, докато правите секс. Но ако не сте се нахранили току що и партньорът ви е достатъчно внимателен, може да бъде наистина страхотно.“, Лина.

„Ключът е да се отпуснете“

„Винаги съм се страхувала от аналния секс, защото съм си мислела, че ще е много болезнен. Но след като се престраших, ми беше приятно. Мисля, че тайната е в това да се отпуснете, защото например най-добрата ми приятелка изпитва големи затруднения да го направи. Няколко пъти се опитва с годеника си, но той едвам е успял да проникне, независимо колко лубрикант използват. Не ме боли, докато го правим, но определено не е най-голямото удоволствие за мен. Съгласявам се, защото приятелят ми го обожава.“, Ирина.

„Изобщо не ми допада“

„Не е най-неприятното нещо на света, но със сигурност не е любимата ми дейност в леглото. Дори не ми е забавно или болезнено, а просто дискомфортно.“, Нели.

„Няма да го направя никога повече“

„Веднъж опитах, беше преди много време. Тогава се срещах с едно момче, което настоятелно искаше да го направим. Не бях съвсем съгласна, но все пак отстъпих. В момента, в който той започна да прониква в мен, ме заболя ужасно. Не използвахме лубрикант, а партньорът ми беше груб. Може би някога пак бих опитала, но този път с някого, на когото имам доверие.“, Елена.

„Беше невероятно!“

„Всъщност, първият ми секс беше анален. Направих го с училищната ми любов и двамата се „пазехме“ за първата брачна нощ. Дотогава липсата на секс не ме притесняваше, но той ме убеди, че аналният не се брои като отнемане на девственост и много искаше да го направим. Беше перфектно, приятелят ми беше толкова нежен и внимателен и използваше достатъчно лубрикант. Не се страхувах, имаше дискомфорт, но се възбудих и се получи много еротично. Цялото ми тяло настръхна, чувствах, че всеки момент ще получа оргазъм. И до ден днешен обожавам аналния секс.“, Ива.

„Перфектният баланс между опасно и възбуждащо“

„Мисля, че съм обсебена от аналния секс. Когато бях в гимназията, го практикувах много повече от обикновения. Аналният секс може да бъде невероятен, стига да подходите правилно към него. Мъжът трябва да бъде внимателен, да не насилва жената и тя може да се почувства страхотно. Това е моментът, в който чувстваш болка и възбуда едновременно.“, Нина.

„Заздравява връзката“

„Ето какво научих от опита си: Най-важният фактор в хубавия анален секс е да бъдете с човек, на когото имате достатъчно доверие и знаете, че той няма да ви нарани. Задължително е да използвате много лубрикант, а също така и да се подготвите. Може да заложите на анален разширител. Когато мъжът е внимателен и знае какво да прави, ще изпитате върховно удоволствие. Не се притеснявайте да му кажете какво ви харесва и какво не ви харесва. Да, може да ви заболи, все пак анусът не е създаден за това, но всичко ще бъде наред, ако се отпуснете достатъчно. Никога не го правете по задължение и двамата трябва да го искате. Трябва да знаете, че отнема време и изисква търпение и много доверие.“, Тереза.

„Така изпитвам по-силен оргазъм“

„Първите няколко минути могат да бъдат наистина мъчителни, ако не се отпуснете и нямате търпение. Но след това може да бъде прекрасно, ако използвате необходимото количество лубрикант. Бавните движения, страстта и напрежението са изключително възбуждащи, винаги ме карат да стигам до оргазъм. Мисля, че тайната е в подходящия ъгъл на проникване. Трябва да откриете този, който ви кара да се чувствате най-добре. Стимулацията на клитора също е много важна.“, Савина.

източник: woman.bg

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *