Партньор на Проватон
 Любимецът на Филип Киркоров с „тайно“ участие във Варна! Гледаме музикалното шоу на 10 юли в Seacrets

Любимецът на Филип Киркоров с „тайно“ участие във Варна! Гледаме музикалното шоу на 10 юли в Seacrets

Сподели в

ГЛЕДАЙТЕ ЛЮБИМЕЦЪТ НА ФИЛИП КИРКОРОВ – ИВАЙЛО ФИЛИПОВ В КЛУБ SEACRETS ВЪВ ВАРНА НА 10 ЮЛИ ОТ 21.00 ЧАСА 

Домакини на събитието в Seacrets ще бъдат страхотните музиканти от Бенда на Професора, които заедно с Ники Урумов, Димитър Рачков и Илия Луков препълниха до краен предел зала „Конгресна“ в Двореца на културата и спорта с култовото супершоу „Смях без завеса“.

Билети за шоуто се продават на касата на театър „Българан“. Цена 5.00 лв. В деня на събитието могат да бъдат закупени и на място в КЛУБ SEACRETS. Цена 10.00 лв.

Ивайло Филипов изключително талантлив български певец, който e популярен в Русия.

Той е с 10 години опит на сцената. Ивайло е любимец на Филип Киркоров, който го включва през 2007 г. на турнето си в България. Тогава Ивайло е на 7 г. Финалист в няколко реалити формата, сред които Гласът на Русия (детското издание) и Гласът на България. В момента учи в Музикалната Академия в гр.Москва. Има множество награди от различни конкурси. Освен певец, той е текстописец и автор на музика.

Предстои представянето на авторските му песни, едната от които е песен за Световното първенство по футбол в Русия 2018 г. със заглавие: Go! Go! Football.

През лятото той ще е в България. Есента му предстои да участва на конкурсът за млади изпълните „New wave“ в Сочи, след като беше избран на предварително прослушване да продължи от отбрано жури сред които известни музиканти и певци на чело с Филип Киркоров.

източник: sputnik.bg

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *