Партньор на Проватон
 Стартират ремонти на варненски булеварди през юли

Стартират ремонти на варненски булеварди през юли

Сподели в

Първи копки, които ще положат началото на ремонти по варненски булеварди, предстои да бъдат направени през месец юли. Това обяви Бистра Димова, която е ръководител на втората фаза на проекта за интегриран градски транспорт, в която влиза реконструкцията на главните пътни артерии.

Трасетата, по който ще се извърши подмяна на асфалтовата настилка и на подземните комуникации, са бул. „Осми приморски полк“-в отсечката от бул. „Левски“ до пътен възел „Виница“ и бул. „Левски“- в отсечката от ул. „Подвис“ до бул. „Осми приморски полк“.

„За ремонта на бул. „Съборни“ ще изчакаме септември месец, предвид останалите ремонти, които се извършват в града.“, посочи Димова.

Четвъртият обект по проекта, който е и най-големият, е бул. „Народни будители“. Трасето, което ще бъде ремонтирано, започва от Аспарухов мост и стига до кръговото движение с „Мара Тасева“. На този обект ще бъдат построени и два нови подлеза.

През юли месец ще бъде прерязана лентата на другите три булеварда, които бяха реконструирани по проекта. Това са част от бул. „Приморски“, бул. „Цар Освободител“ и „Първи май“.

източник: budnavarna.bg

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *