Партньор на Проватон
 Аз свърших. Ти докъде си?

Аз свърших. Ти докъде си?

Сподели в

Нерядко изпадаме в заблудата, че като сме навъртели малко повече сексуални годинки, всичко ни е ясно под завивките.

Със сигурността на древни любовни жрици сме убедени, че знаем какво представлява мъжкият оргазъм.

То и какво ли има да му се чудим, ще кажете. 2-3 пъти напъни навътре-навън и Бум – върху нас се изсипва топлият мъжки дъжд, плиснал в миг и отшумял.

Дошъл така ненадейно, че въобще не успяваме да извадим не само чадърите, ами и нашия оргазъм на показ. Знаете, понякога въобще не стигаме до това да издадем някоя и друга удовлетворена сричка. Не защото сме прегракнали, а защото господинчото в леглото е оставил дупка в стената от бързане да приключи с цялото това креватно суетене, без изобщо да му мине през ума, че дори не е успяло да запали двигателя под капа ни.

В крайна сметка сексът не трябва да е бягане с препятствия, които те спъват към първото място на почетната стълбичка. Хич не трябва да е състезание. По му приляга да е качествена  тренировка, а не част от покриване на норматива за работа с парен чук. Така де, женските гениталии не са мека стомана, която трябва да се превърне в решетка от ковано желязо за камината.

Ако на господинът не му се “оре”, работи на “тръстиката”, обръща “градината”, то по-добре е да избачка едно класическо главоболие. Няма нужда да ни претупва на две-на три или, не дай Боже, да имитира оргазъм, че тогава ще трябва да обявим военно положение.

Жените сме доста по-вещи във фалшифицирането на удоволствието, макар че въобще не съм привърженик на тоя майсторлък. Но мъж да оргазмира наужким, си плаче за шестмесечно низвергване в сексуалното Чистилище.

После се чудят една камара специалисти защо толкова много жени предпочитат да спят, отколото да правят секс. Ами то от такова бързане и безхаберие за нашето удоволствие най-много да ни заболи ишиасът.

Разбирам, че понякога нагонът ни сварва на нелепо неудобни места.

Ама никой не би отказал едно бързо чукане в килера между бурканите с туршия, още повече, ако във всекидневната свекървата и свекърът спорят кой е по-добър в приготвянето на джинджифилови бисквити.

Не бихме отказали и на едно бързо, но щедро подпиране от вълшебната пръчица на партньора, докато говорим по бизнес сериозно с шефа по телефона. Безценно, нали? Но свършването само от единия струва скъпо.

Питайте бракоразводните адвокати и продавачките в сексшоповете, които завиват неуморно вибратори във формата на пораснали елфове.

 

източник: mila.bg

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *