Партньор на Проватон
 Почивката, която отново ще разпали страстта ви

Почивката, която отново ще разпали страстта ви

Сподели в

Ако сте се превърнали в двойка тип “щастливи пенсионери”, ето как да направите връзката си освен щастлива, но и страстна, различна, екзотична. Отидете на почивка, но не каква да е.

Независимо от сезона, винаги има начин да отидете на романтична почивка, такава, която да върне отново страстта във връзката ви. Рано ви е да се пускате по течението и да са откажете от онова чувство на пърхащи пеперуди в стомаха. Може отново да го изпитате, без да се налага да изневерявате. Имате най-прекрасния партньор, просто трябва да се отдадете на нещо по-различно, за да разпалите искрата помежду си.

Отидете на остров

Островите имат славата на едни от най-романтичните места, на които може да отидете с половинката си. Ако търсите наистина рай и екзотика, където да консумирате любовта си, отидете на Бали.

Ако си падате по водните спортове като уинд сърф или кайт сърф и прочие, отидете на Лефкада (Гърция).

Ако пък търсите плаж в комбинация с планински преходи и туристически обиколки, отидете на Тенерифе. Островът, независимо какъв и къде е, е място, което създава усещането за интимност и нищо чудно да се приберете от почивката си една идея по-влюбени от преди.

Почивка без интернет

Интернетът е най-големият убиец на реалната комуникация, а оттам и на връзката ви с партньора. Ето защо отидете на място, където със сигурност няма обхват, интернет и каквито и да било комуникации, които да разсеят вниманието ви един от друг.

почивка, страст

Организирайте си роуд трип

Пътуването с кола е прекрасен начин да прекарате повече време с партньора си, а и така ще обиколите доста места. Изберете си дестинации, които не фигурират в стандартните пътеводители. Изберете нещо съвсем непознато, бъдете авантюристи и откриватели.

Почивка и уроци по екстремни спортове

Съчетайте почивката си с уроци за двама по сърф, гмуркане, сноуборд и прочие в зависимост от сезони. Въвличането и на двама ви в една и съща забавна дейност ще подобри отношенията ви и близостта между вас.

секс, страст, почивка

Изгубени сред нищото

Доказано е, че в трудни моменти, хората стават по-единни, стават си по-близки и дори се влюбват, когато се окажат сами в трудна ситуация, зависещи само един от друг. Така че си организирайте екстремна почивка с преходи или друг вид занимания, при които може да се окаже, че трябва да разчитате само един на друг.

източник: rozali.com

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *