Партньор на Проватон
 Нормално ли е аз да му предложа брак?

Нормално ли е аз да му предложа брак?

Сподели в
Aбсолютно НЕ! Няма “ако”, няма “обаче”, не, не и НЕ! В повечето случаи това е лоша идея. Съществуват прекалено много рискове, ако жената предложи брак на мъжа. Разбира се, има жени, които са го направили и всичко си е наред, но това са изключения.

Резултат с изображение за woman propose marriage
Някои жени виждат, че мъжа им “се дърпа” относно брак. Вечно намира извинения за това, защо “не му е времето”. И когато обичаш, вярваш. Дори самата жена намира начин да извини нежеланието му и смята, че може да помогне като вземе нещата в свои ръце. Е, да, ама – не! Със сигурност има причина да отлага толкова дълго. Като за начало е добре да проведеш разговор с него, в който да обсъдите открито подробности около въпроса. И определено не става въпрос да го натискаш, но все пак имаш право на ясна картина за това какво ще се случва с общото ви бъдеще. Ако няма план да прекара остатъка от живота си с теб, може би трябва да го зарежеш!
От няколко години той все още има милион и едно извинения. Ако е имало много дискусии за сключване на брак без резултат, тогава защо би искала да направиш тази крачка? Човекът просто ти показва, че не е готов, затова имай предвид, че ако той каже “ДА”, ще е, защото си го притиснала в ъгъла! Ако той иска наистина да се ожени за теб, ще ти предложи, от край време това си е мъжката работа. Ако е минало прекалено много време и той не го направи… ами търси си друг! Той не е за теб и не, защото е лош, ами явно просто не гледате в една посока. Ти искаш женитба, той не – това не е ли достатъчно?

Резултат с изображение за woman propose marriage to a man
Всяка жена, която предприеме предложение за брак, дълбоко в себе си знае отговора на този въпрос и все пак го игнорира. Вместо да бъде честна със себе си и да приеме реалността такава каквато е.

Ако искате мъж до себе си, който да ви води и да поеме инициативата за нещата в живота, вашият общ живот, тогава не предприемайте тази крачка. Направите ли го, поемате отговорността, която принадлежи на мъжа. Задавате грешния стандарт. Ако го направите, трябва да пеиемете, че той не е достатъчно мъж за вас и никога няма да бъде!

 

Kа̀трин Арейби

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *