Партньор на Проватон
 6 начина да задържим любимия до себе си

6 начина да задържим любимия до себе си

Сподели в

Най-големият ни проблем е да намерим своята половинка в живота, но повярвайте ми също толкова трудно е да го задържим завинаги до нас. Наясно сме, че това е наистина много трудно начинание, защото в едно съвместно съжителство се учим на много компромиси, без които е невъзможно да запазим за дълго връзката си. И по този повод ще ви споделим няколко начина за това как да постигнете горепосоченото:

1. Една жена трябва да бъде добра домакиня. Ако не сте сръчна в кухнята, то съветът ми е да се научите, защото както знаем любовта на мъжа минава през корема. Нахранен, изпран и изгладен, той е способен да приеме всеки ваш недостатък. Разбира се не ви съветваме да се превръщате в негова прислужница, но е добре да му създадете домашен уют.

2. Не, на скандалите. Ако нещо ви е подразнило в никакъв случай не ви съветваме да премълчите, напротив кажете му го, но в никакъв случай с крясъци. Седнете и изяснете проблема, но не предизвиквайте скандали, дайте му да разбере, че не
одобрявате еди какво си, но така, че да го накарате да се замисли и да се почувства виновен.

3. Бъдете съпричастна с проблемите му, споделяйте как е минал денят ви, и му давайте кураж, мъжете имат нужда от това. Насърчавайте го и бъдете неговата опора.

4. Поддържайте формата си, ходете на фитнес, спортувайте и се хранете здравословно, защото така ще спечелите неговото уважение. Не занемарявайте външния си вид, мъжете обичат жената до тях да изглежда добре.

5. Бъдете независима, така той няма да ви приеме като даденост и да реши, че сте му в кърпа вързана.

6. Бъди загадъчна и неустоима, защото мъжът е ловец и колкото повече го държиш в напрежение, толкова повече той ще милее за теб.

източник: kozmetikata.com

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *