Партньор на Проватон
 5 скрити ерогенни зони на мъжете

5 скрити ерогенни зони на мъжете

Сподели в

Мъжете имат много чувствителни места по тялото си, които жените пренебрегват. В повечето случаи се оказва, че дори самите представители на силния пол не подозират, че някое място ги възбужда толкова много, докато жената не му покаже.

1. Под долната устна  – Намира се под долната устна, във вдлъбнатината непосредствено над брадичката. Този участък е наситен с нервни рецептори. В процеса на любовната игра може леко и ритмично да докосвате това вълшебно място.

2. Шията – Шията е другата ерогенна зона, която жените инстинктивно обичат да целуват и по-точно нежния участък под ухото в посока към врата. Много от тях не подозират, че най-чувствителната точка всъщност е на друго място – непосредствено под адамовата ябълка. Древните китайци обяснявали особената чувствителност в тази зона с близостта на щитовидната жлеза, която от своя страна е свързана с половата функция. Стимулацията на тази част с езика направо подлудява мъжа.

3. Зърната – За женските гърди е известно, че са доста чувствителни на ласки, докато малките тъмни кръгове на мъжките гърди рядко са обект на любовни игри. Според сексолозите дамите не обичат да експериментират, особено с тази зона на удоволствието. Започнете кръгови движения с език около зърната на мъжките гърди, като започнете в посока отвън навътре към зърното. После леко го захапете със зъби. Ако обичате да експериментирате, пъхнете в устата си за секунди бучка лед, непосредствено преди сеанса и вижте какво ще се случи.

4. “Скритата” зона – Перинеумът е нежният участък между ануса и тестисите. Точно тази зона е най-близко разположена до простатата – жлезата, от която зависи силата на оргазма. Тя се намира точно под пикочния мехур. Не случайно я наричат мъжката “G-точка”. Обикновено е пренебрегвана и мъжете се сещат за нея, когато се появи проблем или когато тя спре да функционира. Ако жените я стимулират правилно, ще се убедят колко вълнуващ може да бъде сексът, когато партньорите познават добре телата си и сексуалните си потребности. Най-изненадващият факт е, че много от мъжете пък изобщо не подозират, че притежават толкова чувствителна зона. Тази точка може да се стимулира докато правите секс в мисионерска поза. Това става като натиснете леко с палци в този участък и започнете леко да масажирате, докато партньорът ви не достигне мощен оргазъм.

5. Палците – Палците на краката – сигурно ви звучи невероятно, но те също са чувствителна ерогенна зона. 19% от мъжете предпочитат да ги стимулират точно там. Опитни съблазнителки твърдят, че ако уцелите точното място, той е ваш за цял живот.

6. “Онази” линия – Скротумът често се пренебрегва по време на любовната игра. Дори мъжете не подозират, че тънката разделителна ивица межда двата тестиса е най-късият път към удоволствието. Стимулирайте тази зона първоначално по-бавно, а после по-бързо и се насладете на ефекта.

източник: actualno.com

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *