Партньор на Проватон
 Купувате ли си по-малък размер дънки, когато отслабнете? А сутиен?

Купувате ли си по-малък размер дънки, когато отслабнете? А сутиен?

Сподели в

Предполагам какъв ще е отговорът на въпросите. За жалост когато отслабваме, отслабваме цялостно, а в това цялостно влизат и гърдите. Де да имаше диета, в която всички излишни мазнинки се превръщат в гърди. Е, да, ама няма! По-голямата част от гърдите ни са мазнини, които си заминават и с всички останали от тялото.

Резултат с изображение за weight loss
Разбира се, тук става въпрос за “голямо” отслабване. Понякога разликата в гърдите не е чак толкова голяма. Но все пак зависи и от това къде най-лесно трупате мазнини. Някои трупат в дупето и едрата, други – корема, някои пък в гърдите, затова и при отслабване промяната в гръдната обиколка може да е сериозно осезаема.

Проблем може да е постоянното отслабване и напълняване. При загубата на по-голямо тегло, кожата на гърдите може да увисне, но опасността от това не е толкова голяма, както за другите части на тялото. Разбира се, ако не се натрупа значителна “сума” килограми.

Свързано изображение

Отслабване, напълняване, стареене… могат да са фактори за не толкова симпатична гръд. За да запазите гърдите си секси, стегнати и привлекателни, отново се спираме на тренировките. Тренировките с тежести могат да са от особена помощ за това. Във фитнеса има няколко уреда, които могат да бъдат полезни, а и има разновидни упражнения с гирички. Това е вариянтът да задържите или изградите красивия облик на гърдата си!

 

Ка́трин Арейби

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *